2777
2789
عنوان

شک کردم به خدا

168 بازدید | 24 پست

تو رووووو به هر کی میپرستین کمکم کنید دارم روانی میشم . مادرم ۱۲ ساله دارو ندارمونو برد، رفت با یه پسر از خودش کوچیکتر توی فامیل صیغه شد، همش خبرش و میدن که مامانت با فلانیه، پدر بدبختم اومد تو یه داهات مستاجری، هر چی میگم خدااااا اون بدتر خوشحال تر میشه و مسافرت و عشق و حال. پس خدا کجاست؟ حالم بده تورو خدا یه چیزی بگید بهم. هر روز چشمم اشکیه 

من دیگه مطمئنم خدایی نیست. سی سالمه بخاطر مادرم هیچکی نیومد سمتم. با بدبختی دارم میسوزمو میسازم بعد اون خوشیش و مسافرتش. تا بهشم پیام میدم میره شکایت میکنه که این مزاحمم شده. خدا کیه دیگه اگه بود که حق مارو میگرفت ازش

گلم منم بخاطر قضیه ای مشابه مادرت امسال دیگه روزه نمیگیرم با خدا عهد کردم تقاص زجرهایی که کشیدمو بگیره میدونم حرفام منطقی نیست ولی به همون خدا قسم شبا رو تا ضبح دعا میکردم اما خدا به دشمنم کمک میکرد 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقیقت زندگی در باطن ما و زندگیمون هست نه در ظاهرش.....ظاهر زندگی مثل سفر و ثروت و مدرک و هرچیزی دیگه ای دلیل بر خوشبختی نیست...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

عزیزم ادما خودشون ایندشون و میسازن کاش تلاش میکردین زندگیتون و تغییر میدادین میرفتین جایی که ارامش داشته باشین پدرت ازدواج میکرد با یه زنی بتونه مادر خوبی باشه برات اصلا نه به اون ادم زنگ بزن نه پیام بده منتظر این نباش که تقاص پس بده اگر اینجوری بود که دنیا گلستان میشد ظالمی وجود نداشت

خدا هست وقتی خدارو باور داشته باشی به هر چی که میخوای میرسی ولی به شرطی که تو هم دلت با خدا باشه. نا امیدی نشانه ضعف وقتی که امیدتو از دست بدی بدون که ایمانت ضعیفه همیشه به این فکر کن که یه خدا داری که خیلی بزرگه خیلی مهربونه دعا کن نماز بخون از خدا دست نکش چون خودت ضرر میکنی 

خدا هست وقتی خدارو باور داشته باشی به هر چی که میخوای میرسی ولی به شرطی که تو هم دلت با خدا باشه. نا ...

وقتی صراش میکنم نمیشه همش با اونه. بخدا ک مادرم مقصره منو هزار بار زده دستمو شکست سرمو شکست

عزیزم ادما خودشون ایندشون و میسازن کاش تلاش میکردین زندگیتون و تغییر میدادین میرفتین جایی که ارامش د ...

امیدوارم هیچ کس جای من نباشه که حتی حوصله غذا خوردن و حمدم رفتنم نداشته باشه

روزی میاد که مادرت دست از پا دراز تر میاد پشیمونم میشه و اون موقعه میفهمی که خدا جای حق نشسته مادرت ...

مادرش تقاص کارشو میده... ولی نابود شدن این دختر چی... کی جواب آسیب هایی که به آدمها میخوره رو میده... خیلی پیچیده ست 

روزی میاد که مادرت دست از پا دراز تر میاد پشیمونم میشه و اون موقعه میفهمی که خدا جای حق نشسته مادرت ...

همه چی داره. یبار بهم گفت توام نباشی پرستار میگیرم برای خودم پول دارم. الانم بهش تا حرف می زنم بهم میگه بروجنده برو ازمایش بده ببینم دختری. بخدا قسم من یه دختر پاکم خداشاهده. یه حرفایی بهم میزنه ها . خدا کجااااست. کمکم کنید بغض تو گلوم داره خفم میکنه 

برات آرزوی موفقیت میکنم اسمتو بهم میگی سر نماز برات دعا کنم البته منم خودم محتاج دعای شما هستم میدونم که قلب پاکی داری و خدا دوست داره شما هم دعا کنید واسه ظهور آقا امام زمان که بیاد اگه امام زمان بیاد دیگه هیچ بدی نیست اللهم عجل لولیک الفرج