2821
2789
عنوان

ازدواج سنتی

187 بازدید | 16 پست

پسری رو میشناسین که شرایط مناسبی داشته باشه و دنبال ازدواج سنتی باشه؟

هستن پسرایی که معقول باشن از لحاظ موقعیت اجتماعی ولی دوست دختر نداشته باشن؟

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پسرها و دخترها این روزها آگاه شدن شاید دوست دختر و این چیزا نداشته باشن اما برای شناخت حداقل تا سه ماه با یکی میرن و میان تا اخلاق و رفتارشون رو بشناسن

روانشناس هستم ...اگر احساس میکنید باید با یکی صحبت کنید من هستم...فقط صحبت کنید و کار دیگه ای انجام ندید لطفا هیچ فکری نکنید فقط صحبت کنید...
من سنتی...همسرم روانشناسی داره منم ترک تحصبلم😁 

خوشبخت باشی عزیزم

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
آره عزیزم منم دنبال همچنین چیزی هستم 😂😂😂

بچه ها میگن هست ولی ما که کسی رو ندیدیم😅

چرا من جدیدن دوست دارم با پزشک متخصص ازدواج کنم  فقط منخصص ها نه پزشک عمومی  😐😐😌😌

به کم قانعی عزیزم😅

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792