2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 24 پست
منم با یکی از دوستام چهار ساله باهمیم خیلی همو دوست داریم خانواده من مخالفن بخاطر اعتقاداتمون. در عذ ...

شرایطت مثل من اگر وقت کردی تاپیک اولم رو بخون❤️

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
مال من نیست عزیزم. اکانتم دست یه بنده خدایی بود

اها 😁

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با یکی از دوستام چهار ساله باهمیم خیلی همو دوست داریم خانواده من مخالفن بخاطر اعتقاداتمون. در عذ ...

میخوای چکار کنی؟؟؟؟؟

میخوای چکار کنی؟؟؟؟؟

دوست دارم فرار کنم. میتونه ساپورتم کنه وضعش خوبه اما همش دلم پیش خانوادمه بابام پیدام کنه میکشتم از به ورم نگران آبروشونم

تاپیک اولتم خوندم. بنظر من یکاری کن که چند سال بعد شرمنده خودت نباشی 

جان مادراتون لایک نکنین. من فکر میکنم خبر مرگم جمابمو دادین میام میبینم لایک کردین اصلا ی حالی.   
دوست دارم فرار کنم. میتونه ساپورتم کنه وضعش خوبه اما همش دلم پیش خانوادمه بابام پیدام کنه میکشتم از ...

من حاظرم هرکاری کنم بجز فرار شاید شرایط تو با من فرق کنه ... من مادرم برام هم مادر بوده هم پدر ب هیچ عنوان نمیخوام ابروشو ببرم با فرار چون می‌دونم کمرش خم میشه با این کارمن... میخواستم از راه درست جور سه همه چیز تلاشمم کردم ولی ب بن بست خوردم اما بنظرم با تموم عشقی ک بهش دارم فرار بدترین راهه و بعد از اون علاوه بر اینکه خانوادمو از دست میدم احترام خانواده اونو هم از دست میدم و هر مشکلی پیش بیاد بهم میگن ک خودت فرار کردی با عزت ک نیووردیمت... مخصوصا اینکه دلایل خانوادم منطقیه و مسلما من کور و کر شدم ... و هیچ تضمینی وجود نداره ک من صد در صد خوشبخت شم... اگر فردا مشکلی بوجود اومد تو زندگیم و عشقمون کمرنگ شد من هیچ راه برگشتی نخواهم داشت ... یادت نره تو فرار کردن همیشه دختر بازنده ست ... ب حرف خانوادت گوش کن و سعی کن از راهش بهم برسید اگر نشد بدون خدا از ایندت باهاش خبر داره ... اشتباه نکن

🙃منم همینکارو کردم پسری که مدام درگیرم بودو بش بی محلی کردم انقدر سرد شدم باش تا خودش خسته شد و تهشم به دروغ گفتم یکی دیگه رو میخوام اونم رفت ولی بعد یه مدت واقعا عاشق یه نفر شدم و بعد دقیقا تاوان کارمو پس دادم😊💔

دلبر اگه دوست داشتن بلد بود که نمیرفت:)💔  
من حاظرم هرکاری کنم بجز فرار شاید شرایط تو با من فرق کنه ... من مادرم برام هم مادر بوده هم پدر ب هیچ ...

درست میگی.ولی نمیتونم ب زندگی با هیچ مردی رو تصور کنم وقتی یکی دیگه تو سرمه اونم چهار سال 

جان مادراتون لایک نکنین. من فکر میکنم خبر مرگم جمابمو دادین میام میبینم لایک کردین اصلا ی حالی.   
درست میگی.ولی نمیتونم ب زندگی با هیچ مردی رو تصور کنم وقتی یکی دیگه تو سرمه اونم چهار سال 

درکت میکنم بیشتر از هرکس دیگ اما تو رو خدا از راهش بهش برس راهش فرار نیست اینو یادت نره تو باید با عزت و احترام وارد خانواده اون آقا بشی 🥰

درکت میکنم بیشتر از هرکس دیگ اما تو رو خدا از راهش بهش برس راهش فرار نیست اینو یادت نره تو باید با ع ...

مرسی از راهنماییت حتما همینجوریه ک میگی. برام دعا کن

مرسی از راهنماییت حتما همینجوریه ک میگی. برام دعا کن

دعات میکنم خوشگلممم و مطمعنم خدا کمکت می‌کنه و ب خوبی ب آرزوت می‌رسی نگران نباش خدابزرگه