2777
2789
عنوان

جدایی

197 بازدید | 24 پست

اول بگم نصیحت و بزارید کنار فقط لطفاً راهنماییم کنید

من چندین ساله درگیر یه رابطم ولی اونجوری که میخواستم نبوده دلم باهاش نیست هرچقدر تلاش میکنم ازم سرد بشه نمیشه و سفت بهم چسبیده و نمیتونم آدمای بهتری رو به زندگیم راه بدم به خاطر اون گیرم 

چکار کنم سرد بشه ازم و خودش برع؟؟ باور کنید خیلی سفت و سخته با هیییچی قانع نمیشه که کات کنه 

منم نمیخوامش حالم باهاش خوب نیس 

اگر دعایی چیزی هست بگید زودتر بخونم تموم شه بره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اینکه هم خودت هم اون از بلاتکلیفی در بیاید شهامت نشون و بده و بگو ما به درد هم نمیخوریم(گرچه می‌دونم بعدا پشیمون میشی)

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
رابططو کم کم کمش کن

پروفت امضات🥲💜🫰

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

منم همینطوره باهام ولی فرق من باتو اینه ک من عاشقشم فقط خانوادم مخالف ازدواجمونن و راه درست اینه ک از هم جداشیم منم سردرگمم

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
کمش کردم خیییییلی کم کردم ولی خستم کرده مث چی چسبیده بهم

خب بدون مقدمه چینی و کلنجار رفتن بهش بگو. بگو کنارت حالم خوب نیست  

جان مادراتون لایک نکنین. من فکر میکنم خبر مرگم جمابمو دادین میام میبینم لایک کردین اصلا ی حالی.   
منم همینطوره باهام ولی فرق من باتو اینه ک من عاشقشم فقط خانوادم مخالف ازدواجمونن و راه درست اینه ک ا ...

منم با یکی از دوستام چهار ساله باهمیم خیلی همو دوست داریم خانواده من مخالفن بخاطر اعتقاداتمون. در عذابم واقعا

جان مادراتون لایک نکنین. من فکر میکنم خبر مرگم جمابمو دادین میام میبینم لایک کردین اصلا ی حالی.   
چهارماه گذاشتم رفتم دهنمو سرویس کرد از بس زنگ زد به هرکسی تونست زنگ زد 

قدرشو بدون بنظرم گاهی ی آدمایی رو از دست میدیم ک دیگ هیچوقت تکرار نمیشن و اون موقع پشیمونی سودی ندارع برامون مطمعنم ی روز حسرتش رو میخورم ک چقدر خوب بود و دوستم داشت ولی خانوادم دارن ازم میگیرنش و باید قبول کنم بدرد هم نمیخوریم و کاملا متفاوت می‌دونی ماهمو می‌خواییم ولی با هزار مانع❤️🥺

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))