2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟

107 بازدید | 9 پست

بچه ها من یه آدمیم که حسرت گذشته رو میخورم و باید دنبال یه راه حل باشم که آرومم کنه که از زمان از دست رفتت خوب استفاده کردی..

مثلا من کنکوریم و دقیقه ۹۰ ..حتی زمان مدرسه هم همینطوری بودم دقیقه ۹۰ بودم و نمراتم بالا بود..

ولی الان که دارم درس میخونم همش میگم چرا اونموقع نخوندم چرا خوب استفاده نکردم .اصلا اگه منو دوباره تو اون موقعیت بزارین احتمال ۷۰درصد دوباره به بطالت میگذره .

این تناقض منو خیلی اذیت میکنه دلم میخواد تو تک تک ثانیه های عمرم یه کاری کرده باشم 

کلا این حسرت خوردن و پارادوکس  منو دیوانه کرده .

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هیچ چیز به اندازه پشیمونی و حسرت دردناک نیست ، پس برای اینکه در اینده پشیمون نشی الان تلاش کن ، اگه الان تلاش نکنی میبینی بعدا دوستات و فامیلات همه به جایی که میخواستن رسیدن و تو طبق معمول وقت تلف کردی ،اگه بی اراده هستی برو پیش. روانپزشک و براش توضیح بده شرایطت رو

هیچ چیز به اندازه پشیمونی و حسرت دردناک نیست ، پس برای اینکه در اینده پشیمون نشی الان تلاش کن ، اگه ...

میدونه عزیزم از این الان حسرت میخورم کاشکی میخوندم اون موقع ..الان اینهمه استرس نمی‌کشیدم. فکر میکنی کنکوری مثل من وجود داره ؟ بتونه بخونه و نخونه.. این مثل پوتک تو سرم میخوره..

فکر میکنی قبول میشم،

هیچ چیز به اندازه پشیمونی و حسرت دردناک نیست ، پس برای اینکه در اینده پشیمون نشی الان تلاش کن ، اگه ...

عشقم کمال‌گرا هم هستم ولی خدا میدونه چقدر به تواناییهام ایمان دارم! کاشکی کمکم کنه امسال قبول شم

ببخشید رک میگم بهت اینا همه مسخره بازیه وقتی وارد رشته و دانشگاهی بشی که دوسش نداری میفهمی این حرفا مسخره بازیه و کنکور یه کار جدیه 

همه این کمال گرایی و اینارو بریز کنار و مثه بچه ادم بشین درس بخون 

من یماه اخر خوندم و به رشته مورد علاقم رسیدم 

منم همینجور  بودم منم از این ادا اصولا درمیاوردم ولی وقتی دیدم راه چاره نیست نشستم خوندم 

پس بشین بخون تا تابستونت به خوشی بگذره و نزنی تو سرت که چرا نخوندم 

ببخشید رک میگم بهت اینا همه مسخره بازیه وقتی وارد رشته و دانشگاهی بشی که دوسش نداری میفهمی این حرفا ...

آبجی منم قبول دارم همش بهونه بهونه بود.شاید اینطوری بگم از راحتی زیاد بود ولی واقعا اذیت میشم از این اخلاقم..

خیلی از این اخلاق جدیت خوشم میاد 

میدونه عزیزم از این الان حسرت میخورم کاشکی میخوندم اون موقع ..الان اینهمه استرس نمی‌کشیدم. فکر میکنی ...

بله خیلی از کنکوری ها مثل شما هستن ،منم دقیقا همینطور بودم ، شما اینجوری نگاه کن بهش که اخرش که باید یکسال وقتت رو بزاری برای کنکور ، خب این وقت رو مفید بزار و جلوی پشیمونی خودت رو در اینده بگیر