2777
2789
عنوان

بیاید بگید هدفش چیه

190 بازدید | 7 پست

نامزدم قبلنا که دوست بودیم میگفت مامانم خیلی ساده هست و مظلومه الان که نامزد کردیم میگه مامانم خیلی سیاست داره و زبون داره ، چرا عوض شد حرفش ؟ بعد گفتم اتفاقا مامانت اصلا زبون دار نیست گفت نه با عروسا اینجوری نیست چون میگه عروسا جواب منو نمیتونن بدن سر پسرام خالی میکنن !!! حالا واقعا مامانش ترسو و بی زبون هست شناختی که دارم نمیدونم چرا اینجوری میگه !

واقعا از افکار نامزدت اطلاعی ندارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی مهم نیست نامزدت هر بار برداشت خودشو میگه

تو صبر کن رفتار و عمل مادر همسرت ببین از برداشت خودت نتیجه گیری کن 

اینم در نظر بگیر رفتار آدم ها در زمان های مختلف متفاوت 

گاهی با سیاست 

گاهی ساده 

گاهی خوب 

گاهی بد و ...

یه میانگین از موارد مختلف تو ذهنت بیار و برداشت خودتو انجام بده که فرد مقابل چطوریه .

خیلی مهم نیست نامزدت هر بار برداشت خودشو میگه تو صبر کن رفتار و عمل مادر همسرت ببین از برداشت خودت ...

حق حق حق

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین