2777
2789
عنوان

شک کردم به خدا

409 بازدید | 31 پست

مادرم ۱۲ ساله دارو ندارمونو برد، رفت با یه پسر از خودش کوچیکتر توی فامیل صیغه شد، همش خبرش و میدن که مامانت با فلانیه، پدر بدبختم اومد تو یه داهات مستاجری، هر چی میگم خدااااا اون بدتر خوشحال تر میشه و مسافرت و عشق و حال. پس خدا کجاست؟ حالم بده تورو خدا یه چیزی بگید بهم. هر روز چشمم اشکیه 

من دیگه مطمئنم خدایی نیست. سی سالمه بخاطر مادرم هیچکی نیومد سمتم. با بدبختی دارم میسوزمو میسازم بعد اون خوشیش و مسافرتش. تا بهشم پیام میدم میره شکایت میکنه که این مزاحمم شده. خدا کیه دیگه اگه بود که حق مارو میگرفت ازش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مامانتم خوش نیست ادم وقتی هی این دست اون دست بشه از درون زجر میکشه چون ماها زنیم ‌و وابسته میشیم چهار روز و تو سفر خوش اما بعدش زار میزنه اگرم بر نمیگرده بخاطر اینکه به این زندگی عادت کرده شنیدی که میگن سگ به زندگی سگی عادت کرده

عزیزم مامانتم خوش نیست ادم وقتی هی این دست اون دست بشه از درون زجر میکشه چون ماها زنیم ‌و وابسته میش ...

خوشه . مال مارو برد بهترین جا زندگی میکنه منه بدبخت و بابام تو بدترین جا 

آروم باش عزیزم می‌دونم خیلی سخته ولی فقط تو تنها نیستی همه ی درد داریم تو زندگیمون مجبوری تحمل کنیم چون زندگی اجباریه بخدا شک نکن چون خودش می‌دونه چطور و‌کجا تو رو خوشبختت کنه.  عزیزم برید ی جایی ک بزرگتره و‌ اونجا زندگیتونو ادامه بدید اینطوری کسی هم ماجرای مادرتون رو نمیدونه.   ی شهر دیگ‌ برید 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بعد امروز تو سایت میگن احترام مادر حتی اگه شمرم باشه واجبه و چرا تو اون فیلم دختره زد تو گوش مامان باباش. خداوکیلی من بودم میزدم تو گوش همچین مادری

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

منم مادرم خونه خراب کنه دوبار بدبختم کرده خودش طرف انتخاب میکنه خودشم دستور طلاق میده مقاومت کنم تهمت میزنه خواهربرادرام ب جونم میندازه منم گاهی دلم میشکنه گله میکنم بخدا 

یبار نذاشت مث آدم با کسی ک خودم دوسش دارم ازدواج کنم همش پشت سر توطئه چینی میکنه منو خراب میکنه خودشو جلو شوهرمو خانوادش عزیز میکنه 

الانم دستش رو شده برام 

داداشمو یاد داده این بمیره خونش میرسه بمن میدمش بتو

داداشم هی میگه بمیر

اینا تقصیر خدا نیس تقصیر آدمهای بی شرفه ک انسانیت ندارن حالا اسمشون مادر باشه یا هرچی  

منم دلم از مادرم‌پره .منو بدبخت کرد اجبار به این ازدواج نکبتی کرد .بخدااگه مادرم بمیره مراسم ختمش نمیرم .چندساله ندیدمش ونمیخوام که ببینمش .تو بدبختی دست وپا میزنم وهرروز عذاب میکشم 

خوشه . مال مارو برد بهترین جا زندگی میکنه منه بدبخت و بابام تو بدترین جا 

خوش اینم تمام میشه پیری هست مریضی کوری و کری الان هنوز بر و رویی داره پیر شه کسی نیست دورش با چراغ دنبال شما می گرده