shaghayeghkrm99 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 359 عنوان زردی مو 84 بازدید | 4 پست بچه ها من هروقت رنگساز میکنم حمام بعدی زرد قناری میشه کلا چند تا شاخه جلومم رنگه راهی نیست خودم بتونم درستش کنم؟ اخه تا کی هی ارایشگاه برم 1402/01/05 | 18:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26684 ببین اگ رنگساژتو تیره تر کنی رنگت وقتی درمیاد خیلی خوشگل میشه موهاتاما اگ خیلی روشن کنی فوری رنگش میپره چیزی نمیمونه بعدش شامپو ضد زردی بخر بزنیا رنگساژ ک کردی هفته بعدهم دوباره رنگساژ کن رنگش ثابت میمونه الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26684 حتما شامپو مخصوص موهای رنگ شده استفاده کنو وقتی رنگساژ کردی تا۳ روز موهاتو باشامپو نشور همون موقع رنگساژ هم با اب خالی بشور تا رنگش خارج نشه الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
shaghayeghkrm99 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 359 ببین اگ رنگساژتو تیره تر کنی رنگت وقتی درمیاد خیلی خوشگل میشه موهات اما اگ خیلی روشن کنی فوری رنگش ... چه شامپکیی خوبه بخرم شایدم ماله شامپومه
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26684 چه شامپکیی خوبه بخرم شایدم ماله شامپومه نوشتم برات شامپو مخصوص موهای رنگ شده اگ بدون سولفات خارجیشو پیداکردی بخر الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲