2777
2789
عنوان

عدد بتام کمه؟؟

375 بازدید | 14 پست

دوستان من امروز۳۳سیکلم هست و صبح امروز ازمایش بتا دادم و عددش۹۲۰بود...

این عدد کمه؟؟و آیا باید۴۸ساعت بعد تکرارش کنم؟و اینکه ۴۸ساعت بعد باید چقدر بشه عددش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیکلم ۳۰روزه هست همیشه ۳روزه الان عقب انداختم ینی واسه من بالاست؟؟بالاباشه خطر داره؟

نه عزیزم

نگران نباش

من یه بارداریم بعد دو روز تاخیر ۲۸۰ بود. کم بود اما دکتر گفت نگران نباش و بالا میره. 

یه بارداریم دقیق نمیدونم اما اونم همین حدودای تاخیرم بود اما بتام هفتصد و خورده ای بود. 

حالا عدد بتای شما برای سه روز تاخیر خیلی خوبه

کلا خیلی روی عدد بتا حساس نباش. فکرکن من توی دو تا بارداریم چقدر عددشون متفاوت بود. اینکه نیاز به تکرار باشه یا نه بستگی به میزان حساسیت دکترت داره. در کل هر ۴۸ ساعت باید تقریبا دو برابر بشه گویا

بارداریت مبارک باشه. ذهنتو درگیر عددش نکن و از مامان شدنت لذت ببر. 

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
نه عزیزم نگران نباش من یه بارداریم بعد دو روز تاخیر ۲۸۰ بود. کم بود اما دکتر گفت نگران نباش و بالا ...

وای عزیزم ممنون از راهنماییت و حس خوبی ک ب من دادی استرسمو کم کردی❤️

الان بنظرت ۴۸ساعت دیگ باید حدودا بشه ۱/۸۴۰ درسته؟؟

نه عزیزم نگران نباش من یه بارداریم بعد دو روز تاخیر ۲۸۰ بود. کم بود اما دکتر گفت نگران نباش و بالا ...

عزیزم واس اینک ببینم قلبش تشکیل شده و ساک حاملگی تشکیل شده و بچه پوچ نیست کی باید برم؟؟

وای عزیزم ممنون از راهنماییت و حس خوبی ک ب من دادی استرسمو کم کردی❤️ الان بنظرت ۴۸ساعت دیگ باید حدو ...

قربونت خانوم گل

آخه خودم باردارم و میفهمم یه مادر چقدر استرس داره

من خودم همش نگران بودم نکنه عددش کمه پوچ باشه.

بعد دیدم ظاهرا عددش مهم نیست چندان. چون بستگی داره لقاح کی شکل گرفته باشه. مگه اینکه دیگه خییییلی کم یا خییییلی زیاد باشه که نگران کننده شه‌. مال شما به نظر من که خیلی خوبه. 

بنظرم بر اساس نظر دکترت پیش برو. اگه اون صلاح بدونه برات تکرار آزمایش مینویسه.

برا سونو قلب هم خیلی زود نری استرس بگیری. من حدود ۸ هفته رفتم که دیگه خیالم راحت بشه قلبش تشکیل شده

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
قربونت خانوم گل آخه خودم باردارم و میفهمم یه مادر چقدر استرس داره من خودم همش نگران بودم نکنه عددش ...

میدونی من هنوز تحت نظر دکتر نیستم راستش و نرفتم پیشش و اینک دکترم ی طوریه ک زود میفرسته سونو میترسم زود بفرسته باز واس قلبش استرس بگیرم واس همین میگم خودم ۴۸ساعت بعد ازمایشم تکرارکنم بعد ایشالا رفته باشه بالا ذیگ برم پیش دکتر ک اونم منو زود سونو نفرسته

میدونی من هنوز تحت نظر دکتر نیستم راستش و نرفتم پیشش و اینک دکترم ی طوریه ک زود میفرسته سونو میترسم ...

عزیزم اگر میخوایی استرس نداشته باشی باید صبر کنی تا ۸ هفتگی بعدش بری سونو و انشاءالله صدای قلبشم بشنوی قبل از اون بری ساک حاملگی و کیسه زرده رو میبینن و ممکنه استرس بگیری که جنین نیست اگر خدایی نکرده هر مشکلی باشه مثل بارداری پوچ یا ..... خود به خود به خونریزی میوفتی و دفع میشه پس بدون استرس لذتشو ببر اگر خدایی نکرده لکه بینی داشتی برووو حتما دکتر 

میدونی من هنوز تحت نظر دکتر نیستم راستش و نرفتم پیشش و اینک دکترم ی طوریه ک زود میفرسته سونو میترسم ...

منم مثل شما تکرار کردم ولی نه ۴۸ ساعت بعدش تقریبا ۵ روز بعدش و رفته بود بالا دیگه نرفتم تا ۹ هفتم بود رفتم سونوگرافی