2821
2789
عنوان

من و جاریم

645 بازدید | 18 پست

میگم جاریم اینا اومدن عید دیدنی خونه ما دست خالی اومدن بعد ما قرار الان بریم شوهرم رفت ۲۸۰ داد شیرینی ببریم براشون من خوشم نمیاد ببریمشون بنظرتون ببرم یا نه اصلا اونا هنوز ی شکلاتم نیومدن با این ک مادرشوهرم پیش ما زندگی میکنه

نبرید 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قطعا نه 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

برا عید دیدنی ک چیزی نمیبرن 

مگر دفعه اول باشه بری اونجا یا خونه تازه گرفته باشند 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

مگه عید دیدنی هم باید چیزی برد و آورد ؟!

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یعنی بدون شیرینی میرن من یجوریم دس خالی برم 

ما غیر عید هرجا بریم دست خالی نمیریم ولی عید دیدنی ن چیزی نمیبریم

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تازه امدم سایت

khoshmrl | 19 دقیقه پیش

عمل بینی

mohi1369 | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز