2777
2789
عنوان

پیدا کردن مزاحم

822 بازدید | 54 پست

سلام چند روز هست که یه مزاحم  به شدت اعصاب خرد کن ،بهم پیام میده (داخل روبیکا و .....پیام رسان های داخلی)

از هر جا بلاکش می کنم توی یه پیام رسان دیگه پیام میده 

و متاسفانه شمارش رو هم نشون نمی ده از برکت پیام رسان های داخلی 

چجوری بفهمم کیه و چیکار کنم دیگه نتونه بهم پیام نده؟ خیلی مهمه که بدونم کی هست ولی شمارش رو نشون نمیده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمی تونم متاسفانه هر کی که هست آشناست  و حدس می زنم داره یه محکی می زنم ببینه چیکار می کنم واس ...

فقط بپرس شما؟

این یه جواب معموله دیگه اشکالیم نداره اگه دیدی داره میپیچونه بلاک کن بعدم میتونی به جای همه این کارا سیم کارتتو عوض کنی

شاید آشناس اقوام و فامیل کسی که باهات دشمنی داره یا دوستی میخواد ایسگات رو بگیره  بالاخره یه ...

شمارمو فقط چند نفر دارن چند تا از خاله هام که از طرف اونا مطمئنم نیست 

و فقط یه دوست دارم که اونم می دونم نیست 

فقط می مونه دو تا از دوستان خانوادگیمون که یکیش باز صد درصد می دونم از اونجا نیست ولی یکیشون یه پسر داره که یکم هم دست و گوشش می جنبه ولی مطمئن نیستم اون باشه یا نه 

شمارمو فقط چند نفر دارن چند تا از خاله هام که از طرف اونا مطمئنم نیست  و فقط یه دوست دارم که ا ...

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست. شاید شمارت دست کسی افتاده. شاید همون پسره که میگی باشه. 

فقط بپرس شما؟ این یه جواب معموله دیگه اشکالیم نداره اگه دیدی داره میپیچونه بلاک کن بعدم میتونی به ج ...

خودمم می خوام سیم کارتو عوض کنم ولی تا وقتی که سیم کارت جدید بگیرم دیوونه میشم از دست این هر جا بلاکش می کنم میاره یه جا دیگه پیام میده 

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست. شاید شمارت دست کسی افتاده. شاید همون پسره که میگی باشه. 

با مامانم صحبت کردم اونم نظرش روی همون پسرست ولی چون مطمئن نیستم کاریش نمیشه کرد ولی از لحاظ این چند مورد که گفتم صد درصدی هست 

با مامانم صحبت کردم اونم نظرش روی همون پسرست ولی چون مطمئن نیستم کاریش نمیشه کرد ولی از لحاظ این چند ...

ببین با این مزاحمه تاحالا چت کردی؟ اصلا تو پیاماش چیا بهت میگه که انقد اعصابتو خرد کرده؟؟؟