2777
2789

ما ک باباتو نمیشناسیم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر پسر خوب و برازنده دختر باشه مطعن باش پدر یجاهایی اگه خلاف میلشم باشه سکوت میکنه وقتی میگن نه و مخالفن مطمعن باشن پشیمون نمیشی

منم همین مشکل داشتم با شناختی که از پدرم داشتم فکر میکردم پدرم مخالفت میکنه ولی دیدم کاملا برعکس شد

مشکلش خانوادشه فقط

خانواده خیلییییییییییییییی مهم یادت باشه خانواده خوبش پدر آدمو درمیاره چه برسه یچی هم خانواده شک کنه درست دربیاد

الان ما تو زندگیمون اصلا نیازی به خانوادش نداریم ولی یکار و رفتار اشتباهشون زندگیه آدمو میتونه بهم بریزه آدمو روانی کنه مخصوصا روح و روان منو بخاطر همسرم کوتاه میام

حالا باید دید این مشکل خانواده طرف مقابلتون چیا هستن شاید خیلی جدیه پدرتون نمیتونه هضم کنه میدونه براتون مشکل ساز میشه

خانواده خیلییییییییییییییی مهم یادت باشه خانواده خوبش پدر آدمو درمیاره چه برسه یچی هم خانواده شک کنه ...

ما اگ ازدواج کنیم میریم ی شهر دیگ و اینک خودش هم از خانوادش راضی نیس اصلا و کلا هیچیش شبیه خانوادشنیس

ما اگ ازدواج کنیم میریم ی شهر دیگ و اینک خودش هم از خانوادش راضی نیس اصلا و کلا هیچیش شبیه خانوادشنی ...

سعی کن هرچیزی که پدرتون ایراد میگیرن یه دلیل و جواب منطقی براش بیاری مثل درک کردن، اگه امکانش هست خودشون برن پیش پدرتون صحبت کنن از آینده و زندگیش شاید باباتون ببینه عین یه مرد میمونه و افکارش مثل خودش برای شما هست کوتاه بیاد