2777
2789
عنوان

کیا روزه ان؟

916 بازدید | 78 پست

سلام قشنگا..

حالتون خوبه؟

سال نوتون مبارک

ازخدا میخوام امسال سال پر از خوشی و سلامتی و برکت و اتفاقای خوب باشه براتون...

امسال که با ماه رمضون شروع شده مطمئنم بهترین سال برای هممون میشه...

فکرشو کنید امسال به جای عیددیدنی جاهای مختلف کجا مهمون شدین...

هممون الان مهمون خداییم...خونه ای که میزبانش خدا باشه...اونم تو عید...اونم تو ماه رمضون...

عید دیدنی با چاشنی افطار سر سفره خدا...

چه شود...😍😍

حالا کیا روزه ان...؟؟

من براتون دعامیکنم سر سفره افطار...موقع نمازام...

شماهم منو دعاکنید که خدا صدامو بشنوه و حاجتمو بده....

التماس دعا

به وقت پنجم بهار ۱۴۰۱ 

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

سلام علیکم

اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد  * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره: گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجتت روا عزیزم🥰

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من روزم واسه افطار هیچی نداریم تازه بدون سحری گرفتم😭

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻

منم دلم روشنه امسال بهترین سال زندگیم خواهد بود ایشالا

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

سلام گلم من روزه ام

بله انشاءالله که سالی پزر از خوشی و سلامتی باشه برای هممون

برای منم دعا کنید تا ازدواج کنم خیلی به دعاهای قشنگتون نیاز دارم🥺❤

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

التماس دعا

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من روزه ام. گلو درد گرفتم سرما خوردم انگار😢

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜