مادرم ۱۲ ساله دارو ندارمونو برد، رفت با یه پسر از خودش کوچیکتر توی فامیل صیغه شد، همش خبرش و میدن که مامانت با فلانیه، پدر بدبختم اومد تو یه داهات مستاجری، هر چی میگم خدااااا اون بدتر خوشحال تر میشه و مسافرت و عشق و حال. پس خدا کجاست؟ حالم بده تورو خدا یه چیزی بگید بهم. هر روز چشمم اشکیه .
من دیگه مطمئنم خدایی نیست. سی سالمه بخاطر مادرم هیچکی نیومد سمتم. با بدبختی دارم میسوزمو میسازم بعد اون خوشیش و مسافرتش. تا بهشم پیام میدم میره شکایت میکنه که این مزاحمم شده. خدا کیه دیگه اگه بود که حق مارو میگرفت ازش
دیگه هرکی ظلم کنه گناه کنه یا هرچی قرار نیست وجود خدا زیر سوال بره
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ان شاءالله خدا زندگی خوبی براتون عنایت کنه ببخشید چرا پیگیر مادرتونیید رفته پی زندگی ...
من پیگیرش نیستم. بهم پیام میدن آمارشو میدن. داداشمدتا پارسال پیش ما بود حالا رفته پیش اون باهم دیگه همدست شدن که اموال بابامو ندن مامانم براش ماشین خریده بعد زنگ میزنه ب بابام میگع ما مسافرتیم. بخدا که ادم حرصش میگیره تا جای ادم کسی نباشه متوجه نمیشه من چی میکشم
خودکشی کردم ۱۸ روز تو کما بودم باز زنده موندم. خدا با من لج داره من دیگه قبولش ندارم دروغه همش
عزيزم بخدا زندگي من از تو داغونتره بخام بگم ي كتاب ميشه ولي كفر نگو فك كردي دل من خون نيست وقتي ميبينم بهمون ظلم ميكنه دنبال زن بازيه ولي هيچيش نميشه؟؟
همين الان دارم اينا رو ميگم از شدت سر درد و اعصاب خوردي از تهوع دارم ميميرم
ان شاءالله خدا زندگی خوبی براتون عنایت کنه ببخشید چرا پیگیر مادرتونیید رفته پی زندگی ...
پس چرا مارو پس انداخت؟ خدا کجاست پس؟ اتفاقا اگ خدا باشه باید جواب امثال اینارو بده که ما جوانها بهش ایمان بیاریم من چه گناهی کردم که مادرم منو پس بندازه بهم انقدر ظلم شه
من پیگیرش نیستم. بهم پیام میدن آمارشو میدن. داداشمدتا پارسال پیش ما بود حالا رفته پیش اون باهم دیگه ...
بله هیچ کی جای کس دیگه ای نیست و درک نمیتونیم
من حرفم اینه
شما با غصه خوردن و همش زوم باشی رو مشکلات برا خودت بد میشه
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
پس چرا مارو پس انداخت؟ خدا کجاست پس؟ اتفاقا اگ خدا باشه باید جواب امثال اینارو بده که ما جوانها بهش ...
خود خدا بیاد خودشو نشونت بده؟
فقط شما مورد ظلم قرار نگرفتی دنیا همش همینه فقط مورد شما فرق داره از نزدیک ترین تون زخم خوردین
خیلی نزدیکش شدم چیزی ندیدم همش دروغه سر خودمون و گرم کردیم خدا خدا میکنیم
الان حالت خوب نیست درد دل کن راحت شی