2777
2789
عنوان

کدوم بی بی چک قبول کنم ؟؟؟

119 بازدید | 5 پست

سلام ۶ روز مانده تا پری و دورهام ۲۸ هستند

ولی ایم ماه ۵ روز از پاکی گذشت تخمک گذاریم شروع شد و اقدام داشتم از روز تخمک گذاری ها همش درد داشتم تخمدان هام تیر می‌کشیدن ولی الان ۶ روز مانده از پری روز خیلی درد دارن همش احساس سنگینی میکنم کلیه هام درد میکنن تخمدان هامم درد دارن واژن از دیروز تیر میکشه ودرد داره  سه بی بی چک مدیکور زدم هاله انداختن ولی روژان و یونی زدم منفی بودن یک مدیکور امروز زدم هاله کمرنگ انداخت کدوم درسته هاله ها زیر ۵ دقیق میوفتن رو کدوم حساب کنم مدیکور یا یونی و روژان منفی خسته شدم از استرس کشیدن فردا نوبت دکتر دارم میخوام برای دردهای تخمدان ها وکلیه ها سنو بگیرم آیا اگه حامله باشم چیزی توسنو معلوم میشه لطفا کمکم کنید کدوم درسته از بی بی ها کسی سابقه مدیکور مثبت کاذب داشته ؟؟؟؟؟

مدیکور برای من همیشه درست بوده

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان