2777
2789

سلام ،خوبین؟!🥰

من ی دختر  ۲۰ ساله ام🤍

مهندسی پزشکی میخوندم؛ انصراف دادم دوباره میخام کنکور بدم،😬

ولی الان تمام فکر ذهنم شده مهاجرت ،مخصوصا ب کانادا  میشه کمکم کنید؟!🙈خیلی ب حرفاتون نیازم دارم😸

بگین چی بخونم چیکار کنم ک زود تر بورسیه بگیرم؟؟؟

الان ک دارم دوباره کنکور میدم چ رشته ای چ دانشگاهیی برم ک خفن تر  بورسیه شم و مهاجرت کنم؟!

زبانم خیلی خوبه ۴ سال پیش دیپلم زبان گرفتم و این ک واسه ایلتس 

میترسم

سنم بیشتر بشه و حسرت بخورم:)) میترسم از این که زمانو از دست بدم و حسرت بخورم 

آقا فقط کمک🥺😩 هرچی بگیدو میخام🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم میگم شاید ب درد بخوره اگ حوصله داشتی بخونین

راستش من ی دختر حدودن شیطون و درس خون بودم همیشه معدلم از نوزده نیم تا ۲۰ بود و تجربی خوندم

ولی مشاورام میگند تو روحیه و شخصیت هنری داری اصلن ب درد دبیرستان نمیخوردی و اشتباه کردی

از پزشکی پرستاری اینا اصلن خوشم نمیاد بیشتر فیزیک شیمی اینا رو عاشقشونم

چند نفرم بهم پیشنهاد تئاتر دادن و سینما دادن  ولی نمیتونم ینی دوس ندارم،

من خودم فک میکنم خیلی زشتمااا ولی بقیه این طوری نمیگند یکی از دوستای خییلی دورمون کانادا زندگی میکنه همیشه میگه تو باید بیای این جا مدل بشی  و پشت سرش مامانم میگه تو گه میخوری😂😼

خب فاند معمولا به دکتری میدن و فوقش به دانشجوی ارشد.پس باید لیسانستو بگیری. الان ایلتسو بدی دو ساله ...

برای دکترا اتفاقا خیلی سخت تره. وکلای مهاجرت  همیشه توصیه به مستر دارن یا حتی اگه اینور مستر گرفتی، درخواست برای مستر مجدد بدی نه دکترا