2777
2789
عنوان

گوشت شکار

401 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

یه سوال شرعی دارم

یه نفر کارمند اداره محیط زیسته

همکاراش یه صیاد رو که داشته صید غیرقانونی میکرده با تور گرفتن

ماهی هاش رو هم ازش گرفتن طبق قانون

بعد این ماهی ها رو بین همکارا تقسیم کردن

به نظرتون خوردن این ماهیا درسته؟

اینم بگم اگه تقسیم نمیشد باید پوسیده میشد و میریختن دور و در هر صورت به دست خود صیاد برنمیگشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا اطلاعات اینقدر بالا نیست اینو ج بدن زنگ بزن به دفتر مرجعت بپرس 

ابنجا هنوز میان میگن با کاشت میشه وضو گرفت اونم جبیره!!!!!!!! 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به نظرم منصفانه نیست اون صیاد حدالاقل زحمت دزدی کشیده اینا مال دزدی رو بدون زحمت میبرن نه حق صادقانه ...

هیچ راهی وجود نداره

همه اداره ها حتی نیروی ا ن ت ظ ا م ی هم همینکارو میکنن

تقسیم میکنن بین خودشون

حالا هرچی که بگیرن

آجیل باشه، سبزی و ریشه های غیرقانونی باشه

هرچی که بگیرن مال خودشونه

هیچ راهی وجود نداره همه اداره ها حتی نیروی ا ن ت ظ ا م ی هم همینکارو میکنن تقسیم میکنن بین خودشون ...

درست نیست اینطوری میشه داد کمیته امداد یا داد به مراکز نگه داری کودکان سالمندان معلول ها بار هایی مثل آرایشی و... هم بدن تو بازار پول فروشش رو بدن نیازمندا

راه هست حتی غیر اینکه ما میگیم اگه بشینن سرش فکر کنن حتما پیدا میشه ولی اینا منفعت خودشون و راحت ترین راه رو انتخاب میکنن