2777
2789
عنوان

بتای ۱۰۰۰۰ هفته ۵ بارداری خطرناکه؟

461 بازدید | 20 پست

من تاریخ اولین روز آخرین پریودم ۲۹ بهمن بود. امروز آزمایش دادم بتام ۱۰۳۰۰ شده. تا بعد سیزده دکتر نیست که برم سونوگرافی. ممکنه بارداری پوچ یا خارج رحمی باشه؟ کسی تجربه این عدد رو تو این هفته بارداری داشته؟

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کاری نکن غیر از استراحت تا هفته ۷ بری سونوگرافی اگرم پوچ باشه خودبه‌خود خونریزی میکنی و دفع میشه اینو گفتم که بدونی بیمارستان رفتن الان اگه هیچ مشکلی نداری بدترین کاره 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
هیچ کاری نکن غیر از استراحت تا هفته ۷ بری سونوگرافی اگرم پوچ باشه خودبه‌خود خونریزی میکنی و دفع میشه ...

هیچ درد یا علائمی ندارم عزیزم. هیچی

طبق این جدول کاملا طبیعیه عدد بتای من. پس چی گفتن تو این سایت که انقدر آدم میترسونن 🤦🏻

خب پس استراحت کن بعدم برو پیش دکتر خودت هر کاری گفت همون انجام بده

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
عزیزم مبارک قبل از وقت پری علایمی داشتی حتا خیلی کم

نزدیک موعد پریود کمی سینه درد داشتم. غیر از اون هیچی. نه تهوع، نه بی‌اشتهایی، نه ترشح، عین همیشه بودم 

2790
2778
2791
2779
2792