2777
2789

نون پنیر سبزی

راحتم😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوپ جو دارم 

مامانمم برای کوکو سبزی میاره خیلی هوس کردم 

نون و پنیر سبزی خرما هم هست 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

سوپ جو دارم  مامانمم برای کوکو سبزی میاره خیلی هوس کردم  نون و پنیر سبزی خرما هم هست&nbs ...

ای جان

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

نون پنیر سبزی راحتم😂

ای جان هم غذا سبک هم راحت من مامانم برا افطاری چند مدل غذا درست می‌کنه بهش میگم بابا نیازی نی این همه غذا

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

دخترم روزه اولی هست امسال به ساز ایشون می رقصم،گفته کوکو سیب زمینی 

بعد واسه سحری چی می‌خوره

ای جان هم غذا سبک هم راحت من مامانم برا افطاری چند مدل غذا درست می‌کنه بهش میگم بابا نیازی نی این هم ...

من تنوع میدم سوپ آش حلیم 

کلا هرچی هوسم کنه میپزم 

هرسال شوهرم میومد امسال تنهام😓

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

افطاری: حلوا + نون لواش تازه + شیر داغ 

شام : هویج پلو با سبزی خوردن و ماست موسیر

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

من تنوع میدم سوپ آش حلیم  کلا هرچی هوسم کنه میپزم  هرسال شوهرم میومد امسال تنهام😓

الهی 🥺♥️