2777
2789
عنوان

پیشنهاد غذا برای افطاری...

1131 بازدید | 25 پست

سلام میخوام خانواده شوهرمو دعوت کنم،خودشون دست‌پخت خوبی ندارن ولی به بقیه ک میرسن ایراد میگیرن،خونه ما معمولا قیمه و قیمه بادمجون درست میکنم چون برادرشوهر م دوست داره،شوهرم میگه درست کنه(کشک بادمجون،الویه،پاستا،کوکو ها..هم درست میکنم )خورشت بیشتر قیمه وقیمه بادمجونه،امسال میخوام تنوع بدم،چی درست کنم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا قیمه رو جزو غذای مجلسی حساب نمیکنم هیچچچ وقت  من پس فردا شب مهمون دارم کلم پلو و قلیه ماه ...

اخه اینا این غذاها نمیخورن،خیلی ادا دارن،ما خونه خودشون بیشتر مرغ میخوریم😑

اصلا قیمه رو جزو غذای مجلسی حساب نمیکنم هیچچچ وقت  من پس فردا شب مهمون دارم کلم پلو و قلیه ماه ...

چه جالبین قیمه رو جزو غذا های مجلسی حساب نمیکنید ولی کلم پلو رو مجلسی میدونین 🤔

چه جالبین قیمه رو جزو غذا های مجلسی حساب نمیکنید ولی کلم پلو رو مجلسی میدونین 🤔

کلم پلو کاملا مجلسیه 

ولی قیمه چون تو مراسمای عزاداری میدن ما دیگه جزو غذاهای مجلسی نمی‌دونیم یعنی حس خوبی بهش نداریم برا مهمون درست کنیم 

عههه خب هر کسی یه مدل غذا دوس داره هر چی می‌دونی دوس دارن و خودت خوب میپزی درست کن 🥰

اونا قیمه های منو دوست دارن،آخه نمیخوام همش قیمه باشه،قورمه سبزی من با لوبیا چیتی و بدون رب میپزم،لونا با قرمز و رب 😑،یبار درست کردم نخوردن زیاد،همسرم گفت فدا سرت،شامی هم چند باری درست کردم البته اونو هم خوردن

با احترام، هیچ کدوم از مواردی که شما فرمودین رو من درست نمیکنم برای افطار 

ما سوپ شیر و نون و پنیر و سبزی و خرما میذاریم واسه افطاری دو ساعت بعد هم شام میاریم که واسه مهمونامون تا الان اینارو گذاشتیم 

قورمه سبزی و لوبیا پلو 

باقالی پلو با مرغ و کوکو و قیمه نثار که اگه شما بلد نیستید میتونید گوشت لا پلو درست کنید که مایه گوشتی اینجوری درست میشه 

پیاز داغ و گوشت چرخ‌کرده رو تف میدیم و بهش خلال پسته و بادوم اضافه میکنیم با زرشک و بعد رب می‌زنیم و آب میریزم یه لیوان تا بپزه و آبش کشیده بشه و شبیه سس بشه. قبل خاموش کردن هم بهش چندتا قاشق گلاب و زغفرون اضافه میکنیم (مقدار زعفرون از رب باید بیشتر باشه یعنی رب کمتر باید زد و رنگ غالبش مال زعفرونه) 

ادویه هم زردچوبه و نمک و فلفل و دارچین می‌زنیم 

واسه شب های بعد هم می‌خوایم اینارو درست کنیم اگه کسی بیاد 

فسنجون، قلیه ماهی، مرغ ترش، زرشک پلو، کوکو مرغ 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)