2777
2789
عنوان

تب مالت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5371 بازدید | 23 پست
اهان من مشهدم میخواستم دکتر خوب بهت معرفی کنم

ممنون

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیردام نجوشونده یا محصولات لبنی نامطمئن خورده؟

شیردام اره خورده اما کامل جوشوندمش 

محصول لبنی ام ک پنیر و خامه سنتی

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
وای ن دلم نمیاد جداکنمممم ی بچه یکونیم ساله دارم نگران اونم فقط 

فهمیدی چه گفتی؟میدونی تب مالت چقدر سخته.اگه خودت بگیری کی قراره از اون بچه مراقبت کنه؟ هم آزمایش بده هم ظرفتون رو جدا کنید جدا بشورید.دستشویی رو بگو حتما رعایت کنه از طریق مواد دفعی آلودگی شلنگ و در دستشویی منتقل میشه از طریق هوا انتقال نداره .بیماری سختیه احتمال مرگش الان خیلی کمه اما دلیل نمیشه رعایت نکنید

فهمیدی چه گفتی؟میدونی تب مالت چقدر سخته.اگه خودت بگیری کی قراره از اون بچه مراقبت کنه؟ هم آزمایش بده ...

تب مالت واکیر نیست اطلاعات غلط ندین لطفا ویروسی که نیست باکتریه

تب مالت واکیر نیست اطلاعات غلط ندین لطفا ویروسی که نیست باکتریه

لطفا مطالعه کن بزن نت خیلی خطرناکه از طریق دهان و رعایت نکردن بهداشت انتقال پیدا میکنه لطفا شوخی نگیر خواستی از پزشک بپرس ویروس از طریق هوا منتقل میشه باکتری از طریق دهان