2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده..

357 بازدید | 39 پست

هرکی تو سن ۱۹سالگی خوش گذرونی میکنه منه بدبخت فقط حرص میخورم و گریه میکنم مث ی آدم ۶۰ ساله شدم از بس فکر میکنم 

اخه چرا باید زندگی من اینجوری باشه مگه چ گناهی کردم بخدا این حق من نیس😭

من ی ادم بیش از حد صبوریم تلاشمو کردم برای بهتر شدن رابطه خودمو و شوهرم ولی فایده ای نداره اون اصن منو نمیبینه..هرکاری ک دلش بخواد میکنه هرجایی ک میخواد میره اصن انگار من ی غریبم ک فقط واسه نیاز جنسیش منو میخواد

خسته شدم توروخدا کمکم کنید هرچه میگذره حال روحیم بدتر میشه 

اخه منی ک باهمه چیه زندگیشو و خودشو و خانوادشون کارای کثیفش می سازم چرا اینقد اذیتم میکنه بخدا منم ادمم گناه دارم 

منم امروز آنقدر گریه کردم 

به خدا هم شکایت کردم ولی هیچی😔

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی کوفتی کاش میمردم

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

نمیدونم چرا ، ؟

هر زنی سازش میکنه   به چشم نمیاد ‌.

امت زنی که سازش نمیکنه  و از روز اول عقد پدر تک تک شوهر و خانواده شوهر رو درمیاره    به چشم میاد ‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تجربه ثابت کرده هرچی بیشتر به خدا شکایت کنی بدتره انگار میفته رو دنده ی لج 

به درک دیگ ازین بدتر این زندگیه من دارم اخه

سن ۱۹ سالگی افسردگی پس از زایمان داشتم و حالم فاجعه بود. اونایی ۱۹ خوش میگذرونن کجان؟ ببینمشون.

من 18 ام 

اصلا سن خوبی نیست...کلی دغدغه دارم خدا میدونه چی توی دلم میگذره از ی طرف کنکور و قبولیش از یک طرف شرایط خانوادگیم از یک طرف اوضاع الان.. از یک طرف بیحالیم

هر چی بیشتر کوتاه بیای بدتره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست