2777
2789
عنوان

کیا شقاق مقعد

3068 بازدید | 41 پست

من ۶ ساله دارم هردفعه خوب میشه با بکم ببوست کوچبک زخمش دوباره باز میشه مدام باید صبح ها خاکشیر آب ریاد بهورم تا سفت نشه شکمم الان مبخوام مسافرت برم میترسم برم دوباره همین طوری بشم جون همش باید جبزای مولین بهورم خب مسافرت آدم ابن چیزا رو بهورم مبترسم وسط راه بیرون رویی بگیرم دستشویی نباشه 

یا میترسم درد و خون ریزی داشته باشم دکترم رفتم چندسال پیش کفت باید عمل کنی منم‌نمیهوام عمل کنم‌الان به نظرتون مسافرت جیکار کنم برم یا نع

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو ولی شیاف آنتی همورویید استفاده کن بعداز هر بار دفع از دو روز قبل از سفر تا اخر سفر  باعث م ...

یعنی از پماد اینا بیشتر. اثر داره شیافش؟ اخه دیدی که آدم میره مسافرت ببخشید یبوست میگیره از همین میترسم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
یعنی از پماد اینا بیشتر. اثر داره شیافش؟ اخه دیدی که آدم میره مسافرت ببخشید یبوست میگیره از همین میت ...

اره خیلی بهتر از پماده 

واسه یبوست هم قبل از شام یه ساشه های ملینی هست از دارو خانه بگیر بخور خیلی ملایم هستن ودلپیچه واسهال نمیشی فقط دفع راحت میشه واست 

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔
اره خیلی بهتر از پماده  واسه یبوست هم قبل از شام یه ساشه های ملینی هست از دارو خانه بگیر بخور ...

ممنون عزبزم از راهنماییت 💐

ببین منم قبلا داشتم شقاق ولی با پماد mg و شیاف آنتی همورویید وقرص ملین خوب شدم الان سالها هست همینارو تو خونه دارم هر وقت یکم حس میکنم داره شروع میشه استفاده میکنم خوب میشم

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔
ببین منم قبلا داشتم شقاق ولی با پماد mg و شیاف آنتی همورویید وقرص ملین خوب شدم الان سالها هست همینار ...

قرص ملین چی میخوری ؟ اخه میکن قرص مولین تبلی روده میاره زیاد بخوری 

پماد ام جی و شیافو حتما باید بعد دفع زد یا باید درطول روز زد 

منم‌الان مشکلم این مسافرت هست جون مثل خونه نمیتونم به تغذیه ام برسم 

قرص ملین چی میخوری ؟ اخه میکن قرص مولین تبلی روده میاره زیاد بخوری  پماد ام جی و شیافو حتما با ...

اخی عزیزم واقعا سخته..سر درگم میشه ادم..لواشک واینا ببر بخور ..چرا عمل نمیکنی؟

ببین منم قبلا داشتم شقاق ولی با پماد mg و شیاف آنتی همورویید وقرص ملین خوب شدم الان سالها هست همینار ...

بعد همش میترسم چیزای ملین بهورم وسط راه نیار به دستشویی داشته باشم بعد دستشویی نباشه چکار کنم 😂😂