2777
2789
عنوان

ای وی اف(ivf)

1617 بازدید | 64 پست

سلام دوستان ۲۵ سالمه ۶ ساله ازدواج کردم و ۲ سال جلوگیری طبیعی داشتم یکبار iuiانجام دادم و منفی شد ذخیره تخمدان ٪۹در صد ،قصد دارم ivfانجام بدم اگر پیشنهاد و تجربه ای دارید ممنون میشم در اختیارم بزارید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اون دو سال جلوگیری دکتر نرفتی ببینی مشکلی هست یا نه؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من برای تعیین جنسیت میخوام انجام بدم، مشکل باروری ندارم، به نظرت سختیش می ارزه؟

به نظرم نه ارزشش رو نداره فقط بحاطر جنسیت چند تا بچه داری؟چه جنسیتی میخوای

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من برای تعیین جنسیت میخوام انجام بدم، مشکل باروری ندارم، به نظرت سختیش می ارزه؟

نه بالا نکنی اینکارو . خیلی سخته منم توی دو راهی ام که انجام بدم یا نه.. تازه من مشکل ناباروری هم دارم بازم دودلم