سلام دوستان ۲۵ سالمه ۶ ساله ازدواج کردم و ۲ سال جلوگیری طبیعی داشتم یکبار iuiانجام دادم و منفی شد ذخیره تخمدان ٪۹در صد ،قصد دارم ivfانجام بدم اگر پیشنهاد و تجربه ای دارید ممنون میشم در اختیارم بزارید
ببخشید iui با ivf چ تفاوتی دااره؟؟iuiهم برا تعیین جنسیت میشه؟؟
نه تو ای یو ای اسپرم هارو میشورن تا اونایی که با کیفیتن بمونه بعد خانوم هم داروهای تحریک تخمدان میخوره تا تعداد تخمک هاش بیشتر بشه بعد اسپرم رو تزریق میکنن از طریق واژینال و امکان تعیین جنسیت نیست ،،ای وی اف جنین تشکیل میشه بعد انتقال میدن به رحم زن که جنسیت صد درصد درسته
نه تو ای یو ای اسپرم هارو میشورن تا اونایی که با کیفیتن بمونه بعد خانوم هم داروهای تحریک تخمدان میخو ...
اهان پس نمیشهه
بعد اینا مسلما خیلی درد داره نه ؟؟بخصوص جایگزاری جنین در رحم !!!
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
Iui نه ،هزینه هر مرکز متفاوته خصوصی از یک تومن شروع میشه بدون دارو ها
ممنونم