2777
2789
عنوان

ای وی اف(ivf)

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 64 پست
سنم کم بود نرفتم

بهتر بود می رفتی به سن ربطی نداره که عزیزم اگه از اول مشکل داشته باشی  زود متوجه بشی تو زمانی که بچه نمیخوای بهترین فرصت بوده واسه درمان چون ارامش بیشتری هم داشتی انشالله که هر چه زود تر مشکلتون حل بشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم نه ارزشش رو نداره فقط بحاطر جنسیت چند تا بچه داری؟چه جنسیتی میخوای

دوتا دختر دارم ، همسرم‌ پسر دوست داره، میگه آنقدر بچه میاریم‌تا پسر بشه ،البته به شوخی میگه، اما حس پسر دوست داشتنو تو چشماش میبینم‌وقتی پسربچه میبینه، دلم‌میخواست سومی رو تعیین جنسیت‌کنم تا به آرزوش برسه، البته دخترامونو خیلی دوست داره

مشکلی نداریم عزیزم هر دو سالمیم

خب چرا نمیشه دکتر علتش رو نگفته 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دوتا دختر دارم ، همسرم‌ پسر دوست داره، میگه آنقدر بچه میاریم‌تا پسر بشه ،البته به شوخی میگه، اما حس ...

میدونم چی میگی من خودم دو تا پسر دارم دلم دختر هم میخواست ولی خواست صلاح خدا اینه به نظرم ارزش نداره این همه سختب بکشی پول هزینه کنی فقط بخاطر جنسیت 

چه طوری عزیزم

حذف کامل قند و شکر

حذف فست فود و مواد کارخونه ای

روزی بیست دقیقه برقص

تنفس شکمی

قرص امگا ۳ 

قرص کیوتن

توپک های خرمایی با گرده نخل 

ورزش هوازی 

روغن مالی‌شکم

حذف برنج از شام

خواب قبل از ساعت ۱۲و بیدار شدت ساعت ۷ خیلی مهمه 

مصرف صبحانه قبل نه

ناهار قبل از ۱

شام قبل از ۹

روزانه یه مشت مغز خام

حذف لبنیات 

سه ماه انجام بده ذخیره بالا میره انشالله طبيعي باردار میشی

من میدونم توی ماه صفر باردار میشم😉 صلوات بفرست 😗
شما هم انتقال دادی؟ تا ازمایش نباید نزدیکی داشته باشیم بله عزیزم فقط یه دور میزنم میخوابم 

من نه هنوز .بعد از عید میخوام برم ببینم چمه چرا باردار نمیشم همه آزمایشای منو همسرم خوبه دکتر هم میگه سالمین ولی ۴ ساله اقدامم نمیگیره..آی یو آی هم کردیم یه بار نگرفت .. حالا میگم شاید برم آی وی اف 

من نه هنوز .بعد از عید میخوام برم ببینم چمه چرا باردار نمیشم همه آزمایشای منو همسرم خوبه دکتر هم میگ ...

عزیزم آزمایش هورمون مثل پرولاکتین و ذخيره هم دادی؟ چنده ذخیرت

من میدونم توی ماه صفر باردار میشم😉 صلوات بفرست 😗