سلام خانوما. من چهارماهه اقدامم این ماه کلومیفن و متفورمین استفاده کردم 6روز دیگه موعدمه زیر دلم مخصوصا سمت چپم درد خفیف مثل پریودی دارم و همش حس میکنم پری شدم ولی ترشح ابکیه . تکرر ادارم پیدا کردم.. ممکنه باردار باشم
_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم داشتم همه اینارو حتی سنگینتر. دلم ضعف میرف. سرگیجه
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه نشدم عزیزم. یه ماه کلومیفن و لتروزول خوردم نشدم. ماه بعدس هیچی نخوردم نشدم. دکترم این بار لترو، کلو +اچ ام جی داد. گف اگر این ماه باردار نشدم باید عکس رنگی بگیرم احتمال اینکه از زایمان قبلیم که سز شدم لوله هام چسبیده باشه زیاد
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
انشاالله که بارداری من یه ساله اقدامم نمیشه مشکلت چی بود بچه اولته پریودم مرتبه چند سالته
من ماه چهارم اقدامم سه ماه با مرتب پری شدم پریود امم منظم بود بعد اقدام کم شد شدت خونریزی در حد سه روز پری میشدم ماه چهارم رفتم دکتر گفتم میخام باردار شم سریع این داروهارو داد 21 سالمه
_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡