بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعله پس چی؟ مامانش یه بار گفت پسرمو ازم گرفتی گفتم پسرت دوست داره با هرکی خوشگل تره وقت بگذرونه تقصی ...
انشالا خودتم از دیدن مادرت محروم بشی...چقدر سنگدلی ک ی مادر و از بچش جدا کردی. ذوقم داری ..اون زاییده انداخته دست تو...پس فردا ارث بدن اولین نفر میدویی میری خونش.البتع بی رگ و بی غیرتی شوهرته خخخخخ
بنظر من حتی اگر عروس و مادر شوهر دعواهم کردن قهر کردن..این مرد ک باید مدیریت کنه..اگر زنش نیومد خودش ب مادرش سری بزنه.بین هیج کدوم قرار نگیره دوطرفو داشته باشه
بنظر من حتی اگر عروس و مادر شوهر دعواهم کردن قهر کردن..این مرد ک باید مدیریت کنه..اگر زنش نیوم ...
آفرین دقیقا شوهر من خدا رو شکر اینقدر فهمیده بود از اول ازدواج تا مادرش خدا بیامرزدش زنده بود هیچ مشکلی نداشتیم حدودا ۱۴ سال مادر شوهر داشتم هیچوقت از گل نازکتر بهم نگفتیم
آفرین دقیقا شوهر من خدا رو شکر اینقدر فهمیده بود از اول ازدواج تا مادرش خدا بیامرزدش زنده بود هیچ مش ...
من ی عروس دایی دارم هروقت با مادر شوهرش الکی قهر میکنخ نمیره خونش ی مدت زنداداش منم همون موقع قهر میکنه🤣🤣🤣جفتشون هم بی دلیل دوباره بعدا خودشون پیداشون میشه...منتها نمیزارن شوهرا هم برن خونه مادراشون...برای ما ک دیک مهم نیس عادت کردیم..ولی خیلی چیپ و زننده هست