2777
2789
عنوان

بچه های همسایمون از هشت صبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 83 پست

درکت میکنم

منم از صبح وضعیتم همینه ، تف بر ننه باباشون که ذره ای واسه تربیتشون وقت نذاشتن الان ما باید جور بی ادبیشونو بکشیم🤦🏻‍♀️

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
از یک سال شروع میشه تا 14سال خواهرم دارم دیونه میشم 

من خودم باشم چنان گوششونو میپیچونم که کنده شه. یه بار یه بچه هه تو پارک میومد لگد میزد فرار میکرد میخندید. گرفتمش یجوری گوششو پیچوندم که نزدیک بود کنده شه داد زد فرار کرد رفت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسیدگی میکنن؟

اره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

چه پرو فحش هم دادن اگه یکی بیاد به شوهر من بگه پسرت تو کوچه اسایش ماراگرفته میاد خونه صحرای کربلا راه میندازه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پدرت با بقیه همسایه ها صحبت کنه یه ساعات خاصی رو برا بازی قرار بدند،چون بچه ها هم حق دارند مثلا ...

مگه میفهمن! هزار بار گفتیم 

بهمون میگن حسودی نکنین برین بزایید واس خودتون😐😐😐😐😐😐

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

شکر خدا طرف خونه خودم نه 

اما کوچه مامانم اینا دقیقا اینطور ک اسی گفتی همینه 

از صبح زوووووود تازه دوتا همسایه دارن صبح ساعت ۶کوچه رو میشورن صدای خش خش جاروشون رو اعصابه 😕اتاقا چون پنجره ها رو ب کوچن هیچ کس نمیتونه تو اتاق بخوابه همه تو پذیرایی میخوابن داداشامو مامانم اینا 😂واقعا زجر اوره 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

حالا بچه خوبه.....زن همسایه پشتی میاد توی بالکن غذا سرخ میکنه.با تلفن بلند بلند حرف میزنه.دیروز تصادف کرده بود واسه خسارت ماشینش با مامور بیمه کلی دعواشون شده بود.نزدیک ده ساعت داست به یکی پشت خط توضیح میداد.منم تازه از شیفت اومده بودم از خستگی نا نداشتم.چقد بی درکن بعضی ها

تا توی اتاقممممم میرسه صداشون از هشت صبحه 

زنک بزن ۱۱۰ چندسالشونه؟

ماهم چندسال پیش یه پسر بچه تو کوچمون بود یه صدای تیزییییی داشت همشم جیغ جیغ میکرد این حرف میزد چهارستون خونه میلرزید 🤦‍♀️خداروشکر بزرگ شدن 

ماهم ی بازه زمانی خیلی بااین بچها سرو کله میزدیم ولی انصافا پدرمادراشون باشعور بودن اگ بچهاشونو جمع نمیکردن دیگ طلبکار طرفم نبودن معذرت خواهی میکردن

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
ب همسایه فضولت ک یک کلاغ چهل کلاغ میکنه بگو  اون پیاز داغش رو بیشتر میکنه و ب والدین اطلاع میده ...

با همسایه ها زیاد صمیمی نیستیم ده سال این محلیم توی این ده سال نمیدونی چی کشیدم دیگه تحمل ندارم سرم داره میترکه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆