2821
2789
عنوان

لب مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 115 پست
الهی بمیرم براش اشهد نگم😭😭😭😭😭

عزبزم انشاءالله چیزی نمیشه.قران آرامش بخشه 

‌براش قرآن بزارید و دور و برش گریه نکنید و الکی جمع نشید . عادی رفتار کنید باهاش . بنده خدا گناه داره استرس میگیره .اشهد هم هر مسلمانی قبل از مرگش باید بگه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرم هست ۲۸سالشه به خاطر سرطان داره میمیره 

ای خدا خداشفاش بده معجزه ها لحظات اخر اتفاق میفتن

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
برادرم هست ۲۸سالشه به خاطر سرطان داره میمیره 

انشاءالله که خوب بشه . سرنوشت انسان ها خیلی عجیبه 

‌ما فامیل داشتیم حتی کما رفته و دکتر ها گفتن مرده اما زنده موند .یا یه خانمی دکتر بهش گفته بود به خاطر سرطان خون نهایتا بیت ۳ تا ۶ ماه دیگه زنده میمونه و چون مرگش نرسیده ۲۰ ساله که فوت نکرده . و تحت نظر دکتر 

حتما حتما 

ذکر لا حول ولا قوة الا با الله رو بگید 

ان شاءالله به حق این روز خوب بشن 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿

عزیزم واسش حمد بخون انشاءالله خدابه جوونیش رحم کنه

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
یعنی بالای سر محتضر نشستی گوشی به دست تاپیک‌ میزنی؟ اگه اینقدر برات عزیزه گوشی بذارکنار دستشو بکیر و ...

اگه‌بالا سرش نشستم گوشی دستمه نمیخوام ببینه ترسیدم 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
اخ که چقد چقد سخته 😭😭فقط خدا صبرت بده منم این روزای وحشتناک رو چشیدم داداشم فوت کرد

خدا صبرم نمی‌ده اصلا خدا منو نبینه بنده خوبی نبودم ولی داداشم بنده خوبی بود داره ازم مییگرش 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کاش یه معجزه بشه داره میمیره 

برای سلامتیشون دعا میکنم انشالله خدا دلتون رو آروم کنه 

دیگه دعایی نمیخواد مرد 

مرد همه کسم رفت تن بیجونش بغلمه واسه همیشه تنهام گذاشت دارم دیوونه میشم خدااااااااااااااااااا😭😭😭😭😭😭💔😭😭😭😭