ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اطلاعی ندارم باید از خودشون سوال کنین ببینین چجوریه بالاخره باید جوری باشه هم برای شما بصرفه هم اون ...
نه منظورم اینه کلا سود فروش اکسسوری خوبه؟
خب اگه خوب باشه این مدلش هم میصرفه دیگه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب بستگی داره چی بفروشی کجا بفروشی.. یه سریا قیمتشون کمه خب قطعا سودشونم کمه بتونی چیزای لوک ...
نظرم گردنبندهای زرینی عه
دستبندهای مهره هم حس میکنم از حالت ترند بودن در اومده وگرنه اونا هم کاری ندارن