2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یکم پستم بی‌ربط به موضوعه

منم میخوام وارد اینکار بشم 

به نظرت میصرفه من درصدی با مغازه‌دارها کار کنم؟ 

یعنی ساخت اکسسوری از من فروش از اونا

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ببخشید یکم پستم بی‌ربط به موضوعه منم میخوام وارد اینکار بشم  به نظرت میصرفه من درصدی با مغازه ...

اطلاعی ندارم باید از خودشون سوال کنین ببینین چجوریه

بالاخره باید جوری باشه هم برای شما بصرفه هم اونا

اطلاعی ندارم باید از خودشون سوال کنین ببینین چجوریه بالاخره باید جوری باشه هم برای شما بصرفه هم اون ...

نه منظورم اینه کلا سود فروش اکسسوری خوبه؟ 

خب اگه خوب باشه این مدلش هم میصرفه دیگه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه منظورم اینه کلا سود فروش اکسسوری خوبه؟  خب اگه خوب باشه این مدلش هم میصرفه دیگه

خب بستگی داره چی بفروشی کجا بفروشی.. 

یه سریا قیمتشون کمه خب قطعا سودشونم کمه

بتونی چیزای لوکس و ترند بسازی بهتره

خب بستگی داره چی بفروشی کجا بفروشی..  یه سریا قیمتشون کمه خب قطعا سودشونم کمه بتونی چیزای لوک ...

نظرم گردنبندهای زرینی عه

دستبندهای مهره هم حس می‌کنم از حالت ترند بودن در اومده وگرنه اونا هم کاری ندارن

نظرم گردنبندهای زرینی عه دستبندهای مهره هم حس می‌کنم از حالت ترند بودن در اومده وگرنه اونا هم کاری ...

رزین اوکیه

مهره ای هم بعضی مدلاش طرفدار داره

ما بیشترین فروشمون رو دستبند و گردنبند کارتیره