2777
2789
عنوان

بیاید پسرداییم...

220 بازدید | 2 پست

سلام من ۸ ماهه با یکی دوستم و خیلی دوسش دارم قبل از این هم چند سال به پسر داییم علاقه داشتم،پارسال یه چیزایی از طرف پسرداییم احساس کردم یعنی نخ میداد و کمی مطمئن بودم که اونم دوستم داره ولی یهو رفتارش عوض شد و منم بیخیال شدم،دیروز بعد یک سال رفتیم خونشون و خیلیییییی به من نگاه می‌کرد هم خودم متوجه میشدم هم دخترخالم بهم گفت وقتی هم من نگاهش میکردم و چشم تو چشم میشدیم لبخند میزد درحالی که همیشه روشو برمیگردوند،از دیشب هی احساس میکنم هنوز یه احساسی بهش دارم دیشب خواب دیدم اومده بهم پیام داده و ابراز علاقه کرده ولی هی به خودم میگم نه من دیگه دوسش ندارم هی میگم من خودم دوس پسر دارم نباید به پسرداییم فک کنم،ولی نمیدونم یه حسی دارم از فردا هم قراره هرروز ببینمش،راهنماییم کنید چیکار کنم:(((((((

I told you I was sad..

دوست پسرتون به شما دلشو داده یعنی دلشو گزاشته پیش شما 

حیفه امانت داری نکنی ...!   

کارما داره بخدا 

چون اگه با پسر داییت رابطه ایی رو شروع کنی شک نکن همین بلا سر خودت هم میاد یه روزی 

ای کاش یک روزی بیاد همه آدمایی که توی رابطه هستن دیگه به گزینه های اطرافشون فک نکنن و به همون یک نفر متعهد بمونن

دوست پسرتون به شما دلشو داده یعنی دلشو گزاشته پیش شما  حیفه امانت داری نکنی ...!     ...

منم میخوام به دوس پسرم متعهد باشم دیشبم رفتم کلی بهش ابراز علاقه کردم اون به همه دوست و فامیلاش‌ منو معرفی کرده برا ازدواج ولی خب زوده...برای همین میخوام فقط به اون فکر کنم،منم باید اینجا تعهدمو‌ نشون بدم:)مرسی عزیزم 

I told you I was sad..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷