شوهرم به شدت مامانی و مامان پرست هست مامانشم به شدت منو ازار میده من هیچ پشتوانه ای ندارم برای طلاق فوق لیسانس دارم ولی هنوز شاغل نیستم چون هنوز ازمون وکالت قبول نشدم دگ سیر شدم از زندگی ازدواجم به اجبار بابام بوده بار ها هم گفته اگه قهر کردی خونه من جایی نداری چیکار کنم بنظرتون خودمو بکشم بهتر نیست؟
چرا فرتی به فکر جدایی میفتین برای حفظ زندگی تون تلاش کنین نا امید نشین مردا ک فقط احترام میخوان و رابطه اینارو تامین باشن به زندگی شون گرم میشن شوهر خودمم همین بود الان قطع رابطه ایم با مامانش اینا چون تا مرز جدایی رسوندن مون ولی من با چنگ و دندون زندگی مونو حفظ کردم و ارزششو داشت چون یه بچه داریم پسرم فقط ۴ سالش بود ولی خیلی حالش بد شده بود الان خوشحال ترینه چون با شوهرم قرار گذاشتیم یا جداشیم یا زندگی مونو بسازیم بهتر از قبل دیگه نگیم بخاطر بچه تحمل میکنیم به همدیگه عشق بدیم بخاطر روحیه بچه از ته دل از زندگی مون راضی باشیم بخاطر همین با خانواده ش قطع رابطه کرد چون آدمای سمی بودن برای جدایی مون هرکاری میکردن
نه خودتو برای چی بکشی.منم امروز شوهرم ولم کرد رفت منم کسیو ندارم رشته ام هم گرافیک بوده کارم نمیتونم پیدا کنم دوباره دارم واسه کنکور میخونم.توام به نظر من خودتو قوی کن هر جور که میتونی بعدش که تونستی خودتو جمع و جور کنی طلاق بگیر .مردا نمیگم همشون اما اکثرا آدمای قدرنشناشی هستن آخرشم میبینی میرن با یکی دیگه .کلا آدم خوب خیلی کم شده.نمیدونم کدوم شهری اما اگه تهران بودی میگفتم بیا با من زندگی کن گور بابای شوهر .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یک سال عفد بودم دوماهه اومدم خونه خودم دیروز شوهرم گفت گوه مادرم دهن تک تکتون این بار دومش بود
ای وای چه بی شخصیت اومدم بگم شوهر منم اولای عروسیمون دهن بین مامانش بود تحمل کنی بهتر میشه ولی با این طرز حرف زدن پشیمون شدم چون شوهر من اصلا بد دهن نیست تا این حد پشت مامانشو نمیگرفت.
تو دوسش داری؟همه چی خوبه فقط مشکل همونی که گفتی؟؟
دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
ای وای چه بی شخصیت اومدم بگم شوهر منم اولای عروسیمون دهن بین مامانش بود تحمل کنی بهتر میشه ولی با ای ...
نه دگ دوسش ندارم با همه چیزش ساختم با نداریش با مامانی بودنش با هر چیزی هر کاری از دستم میومد کردم طلامو فروختم که سرش پایین نباشه از خواسته هام زدم برا عید ی جفت جورابم نخریدم هیچی کلی از پولامم دادم بهش که شرمنده نشه اما این بود نتیجش
آخی عزیزم ولی باور کن اینو از ته دلم گفتم که بیای پیشم .همیشه دوتا دوست خوب بهتر از هر فامیلی و هر کسی میتونن هوای همو داشته باشن.شوهر منم مامانیه ولی مادرش زن مهربونیه .مشکل ما این نبود .از وقتی با همیم همش میخواست بره دلش واسه الدنگ بازیای مجردیش تنگ بود .و امروز رفت منم اصلا ضعف نشون ندادم تو دلم گفتم پاتو از در گذاشتی بیرون واسه من مردی حالا میخوام یه جوری کونشو بسوزنم و موفق باشم.اونم بره با دوستای الدنگش ببینم کجارو میگیره.
نه دگ دوسم داشت اینجوری حرف میزد بخاطر مامانش دلم خیلی گرفته نمیدونم چیکار کنم
آخه شوهر من با این که دهن بین بود ولی منم دوست داشت اونقدر باهاش حرف زدم زبونش گرفتم کشیدم سمت خودم گفتم اگه دوست داشته باش شاید بشه کاریش کرد.ولی اینطور که تو میگی شوهر تو عرضهي زن داری نداره همون باید بره بمون ور دل مامانش.
دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل