2821
2789
عنوان

کاردانشجویی

171 بازدید | 12 پست

سلام دخترا بنظرتون چه کاری برای یه دانشجو خوبه و اصلا کار کردن خوبه تو دوران دانشجویی و اینکه چه کارهایی برا یه دانشجو میدن و چه کارهای کلا خوب هست میشه یکم راهنماییم کنین بی زحمت 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم میتونی بری بپرسی ببینی انتشارات دانشگاه نیرو نمیخاد 

و این ک اگه برنامه کلاسیت مثلا هر روز صبح هست عصرا مار پاره وقت بردار از اولم صحبت کن ک پنج شنبه جمعه نرو تا ب درست برسی.. کار پاره وقت یا تایپ برای دانشجو ها توی خوابگاه یا حتی  اگه اصلاح بلدی تو خابگاه اصلاح هم خوبه البته سرپرستا ندونن اگه دولتی هست 

ببخشید همون برنامه نویسی رو از کجا یادمیگیرن کلا هیچی نمیدونم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بیرون تو شهرتون کلاساش قطعا هست سرچ‌کن تونت شماره ادرس میاره برو ثبت نام کن،اگه به تهرون نزدکیی برو جهاددانشگاهیه تهرون‌اونم خوبه

عزیزم میتونی بری بپرسی ببینی انتشارات دانشگاه نیرو نمیخاد  و این ک اگه برنامه کلاسیت مثلا هر ر ...

کلا میخام برم فروشندگی کار کنم به فروشندگی خیلی بیشتر علاقه دارم تا به این یکی ها البته از ترم دوم میخام کار کنم فعلا توشهری که قبول شدم دانشگاه هیچ جا رو نمیشناسم 🤦‍♀️🤦‍♀️

کلا میخام برم فروشندگی کار کنم به فروشندگی خیلی بیشتر علاقه دارم تا به این یکی ها البته از ترم دوم م ...

عزیزم اصلا بد نیست ک خیلی هم خوبه اینطوری شناخته هم نمیشی 

فروشندگی هم اگه کارش سبک باشه خوبه من قبلا بودم الانم دارم رومغازه دوستم کار میکنم.. نصیحتی ک بهت کنم اینا

اول ک یک شیفت برو به هیچ وجه دو شیفت قبول نکن چون واقعا حقوقشون نمیارزه

دوم حداقل یک روز در هفته رو بگو برات تعطیل کنن 

سوم از اول بگو ک پولم رو یر ماه میخام چون نیازش دارم 

چهارم جایی ک همکار نداشته باشی بهتره مخصوصا اگه اونا دو شیفت میان اگه بدجنس باشن مثل طرفای من ک همش اون شیفته پشتت حرف میزنن 

و این ک کلا صمیمی نشو ک نتونی خاسته ات رو بگی 

همینا ب ذهنم اومد 

راستی برای کار پیدا کردنم از دیوار اون شهر یا گروه های کاریابیش میتونی استفاده کنی

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز