2777
2789
عنوان

بی اعتنایی

443 بازدید | 19 پست

سلام خانوما شوهرم بعد خیانتش که تا حدودی زیادی ثابت شده 

دست پیش رو گرفته پس نیفته

از اول هاشا کرد چیزی گردن نگرفت الان هم خودشو طلبکار گرفته و به من بی محلی میکنه

همش میگه تو چند ماه منو اذیت کردی الان هم نمیدونم علت شاید بی اعتناییش ادامه همون رابطه اس

من از بی اعتنایی رنج میبرم اونم میدونه

چکار کنم 

ما شدیم بدهکار

خب سیاست مردا همینه دیگ مقصر هم باشن تورو مقصر میکنن که تو به خودت شک کنی پیش خودت بگی نکنه ایراد از من بوده ک رفته خیانت کرده .. میخاد یکاری کنه تو مقصر بشی و بشینی سر زندگیت ...ک بعد ها سر هر بهونه بره خیانت کنه و دوباره طلبکار بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام بی اعتنا باش فهمیده رو چی حساسی ،جلوی این ادم شل وا بدی باختی چون هر کاری کنه طلبکارته تو بدهکار بازیو برعکس کن 

یوقت محبتتو لیشتر نکنی تشویقی بهش ندی بگه خیانت کنم جایزه میگیرم 

اولویتو خودت بزار بخودت توجه کن اول خودت نه اون چون اون ثابت کرد حرمتتو نگه نمیداره راحت خیانت میکنه طلبکار هم میشه بجای پشیمونی 

نقطه ضعف نداره؟ دست بذار رو همون. متاسفانه شوهر من اینقدر بی عاره هیچ نقطه ضعفی نداره که بتونم تلافی ...

خانوما چکار کنم

من دوست دارم کانون زندگی گرم باشه

وگرنه منم یاد دارم چکار کنم

خدا ن شما باید بشونیش سرجاش .. پدرشو در بیار یکاری کن واقعا قدرتو بدونه و بترسه وگرنه با خیال راحت خ ...

الان چند روزه مسافرتم میدونم اگه رابطه اش ادامه داره

میتونم بعد مسافرت مچشو بگیرم

چکار کنم تو رو خدا کمک کنید

از هیچ چی  جز خیانت منم خدا رو در نظر میگیرم

خیانت ک ن .. شما خانم هستی نباید از ارزشت کم بشه .. بنظرم ولش کن برو و برای مهریه هم تهدیدش کن .. بعد اگ گفت چرا بگو تو زندگی و احساس منو به بازی گرفتی همه چی منو ازم گرفتی من چرا از حق خودم بگذرم