2777
2789
عنوان

به نظرتون بگم؟

195 بازدید | 41 پست

دیشب برادرشوهرم باعث دعوا تو خونه ما میشد یعنی زنگ زد خونمون به شوهرم یه چیزایی گفت منم گفتم چرا قبول کردی حسابی دعوامون شد به نظرتون به زنش بگم چرا برای ما تعیین تکلیف میکنید؟ 

نهههههه..اگه این کارو بکنی خیلی بی سیاستی...چرا الکی خودتو میندازی تو حرف و حدیث؟به جاش مشکلتو با هم ...

ببین شوهرم عصبانی شد زنگ زد به برادرش گفت زنم نمیزاره فلان جا ببرمتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم بهش

من باشم ب مادرشوهر پدرشوهرم میگم ب جاری هم میگم 

میگم والا ما خودمون ماشینو احتیاج داریم بریم اینور اونور...جدا ازتون فلانی کار داره ...شما ک مرتب زنگ میزنید ک فلانی رانندتون بشه فقط باعث مشاجره بین ما می‌شید خودمون هزار تا کار داریم والا ک هزینه اسنپ خیلی نیست 

من باشم ب مادرشوهر پدرشوهرم میگم ب جاری هم میگم  میگم والا ما خودمون ماشینو احتیاج داریم بریم ...

به خدا باعث دعوا بینمون شدن شوهرم رو گذاشته تو رودربایستی فلان ساعت برو دنبال زنم 

ببین شوهرم عصبانی شد زنگ زد به برادرش گفت زنم نمیزاره فلان جا ببرمتون

اوو...خب اگه گفته بهشون که بحث کشیده شده بهت...نمیدونم شرایط و نوع روابطتتون چجوریه با هم...من باشم زنگ نمیزنم..همین که همسرت گفته فهمیدن ناراضی هستی و دیگه تکرار نمیکنن...به نظرم شخصیت خودتم بیشتر حفظ میشه اگه زنگ نزنی..میدونی اگه زنگ بزنی خاله زنک به نظر میای..ولی اینجوری که به روی خودت نیاری شخصیتت حفظ میشه...البته که کار همسرت خیلی بد بوده واقعا..به نظرم مشکل اصلی همسرته..اونو درست کن که حرفاتو نره جار بزنه..

اوو...خب اگه گفته بهشون که بحث کشیده شده بهت...نمیدونم شرایط و نوع روابطتتون چجوریه با هم...من باشم ...

آره جاریم هم خاله زنک هست من زنگ بزنم میره به همه میگه  راستش من به شوهرم گفتم. چرا با تایم دیگران هماهنگ میشی من باردارم اذیت میشم قاطی کرد 

غیرت نداره شوهرش بره؟ شوهرت خجالت نمی‌کشه خودش؟  والا ک زشته

شوهرش داره زودتر میره با مادرشوهرم مسافرت خوش گذرونه زنه سر کار میره به ما دستور داده فلان روز برید فلان ساعت دم ادارشون دنبالش