2777
2789
عنوان

خیلی زشت شدم😑

393 بازدید | 18 پست

من آبله مرغون گرفتم. صبح رفتم دکتر سرم و ۳تا آمپول زد. قرص استامینوفن و دیکلوفناک ۱۰۰ و هیدروکسی زین با پماد کالامین داد... گلومم خیلی درد میکنه گفت تو گلوتم در اومده... چرک خشک کن نداد. یعنی لازم نیست بخورم؟؟ داروهاش فقط مسکنه چجوری خوب میشم

قیافم خیلییی زشت و وحشتناک شده😑😑

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط عکس 🙁🤣

ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم           داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)     دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔
من چی بگم رفتم دکتر گفتن کرونا گرفتی .بخدا دارم میمیرم .هرچی هم دارو میخورم هیچی به هیچی   &nbs ...

من از روز عید بدن درد و تب و لرز داشتم از دیروز دونه زدم وای خیلییی وضعم خرابه تا صبح نمیتونم بخوابم بدنم انگار خورد و خمیره. کمرم سست شده جون نداره مثل کسایی که تازه زایمان میکنن

یه پمادی چیزی بگیر برای دونه ها تا جاش نمونه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من از روز عید بدن درد و تب و لرز داشتم از دیروز دونه زدم وای خیلییی وضعم خرابه تا صبح نمیتونم بخوابم ...

وای دقیقا مثل من شدی .منم انگار تریلی از روم رد شده .میگم کاش تو آتیش بشینم 

👩‍❤️‍👨
منم الان تاپیک زدم  پسرم ۵ سالشه دو روزه تب میکنه کل بدنش میخاره ولی هنوز دونه نزده اینجا گفتن ...

من از روز عید تب و لرز داشتم از دیروز دونه زدم

وای خیلی وحشتناک شدم. ناحیه تناسلیمم دراومده دارم میمیرم

دکتر گفت بچه هاتم میگیرن اونا رو چکار کنم

من از روز عید بدن درد و تب و لرز داشتم از دیروز دونه زدم وای خیلییی وضعم خرابه تا صبح نمیتونم بخوابم ...

شما رفتی دکتر ؟دارو چی بهت دادن ؟؟؟من سرم و آنتی بیوتیک برام زدن فقط یه روز خوب بودم اونم در حد کم 

👩‍❤️‍👨