من آبله مرغون گرفتم. صبح رفتم دکتر سرم و ۳تا آمپول زد. قرص استامینوفن و دیکلوفناک ۱۰۰ و هیدروکسی زین با پماد کالامین داد... گلومم خیلی درد میکنه گفت تو گلوتم در اومده... چرک خشک کن نداد. یعنی لازم نیست بخورم؟؟ داروهاش فقط مسکنه چجوری خوب میشم
قیافم خیلییی زشت و وحشتناک شده😑😑
😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔
من چی بگم رفتم دکتر گفتن کرونا گرفتی .بخدا دارم میمیرم .هرچی هم دارو میخورم هیچی به هیچی &nbs ...
من از روز عید بدن درد و تب و لرز داشتم از دیروز دونه زدم وای خیلییی وضعم خرابه تا صبح نمیتونم بخوابم بدنم انگار خورد و خمیره. کمرم سست شده جون نداره مثل کسایی که تازه زایمان میکنن
😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.