2777
2789
عنوان

رفلاکس معده

1327 بازدید | 10 پست

معده درد ندارم ولی اسید میاد تو گلوم، گلوم میسوزه و عفونت میکنه تب و لرز و سردرد میگیرم .الانم از درد نخابیدم.دکتر رفتم امپرازول داد ولی بازم گلوم زخم شده.کسی میدونه واسه رفلاکس چی خوبه  

هوالشافی

برو پزشک سنتی

فعلا سردیجات رو خیلی کمش کن.

قبل غذا نصف قاشق چایخوری مخلوط نمک وسیاه دانه و پودر زنیان و بعد غذا هم همین استفاده کن.

اگرم نبود  حتما کمی نمک قبل و بعد غذا استفاده کن

کاربر مرد«إن أدْخَلْتَنِی النّارَ أَعْلَمْتُ أهْلَها انّی اُحِبُّکَ»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه تا گلوت اسید بالا میاد اصلأ چیزای اسیدی نخور و حتما برو یه متخصص جهاز داخلی معده که خدای نکرده تارهای صوتی ت رو نابود نکنه من اسید معدم رو کنترل کردم ولی فعلاً دفعم مشکل شده لعنتی خیلی مراقب باش اینطوری که نوشتی سریع برو دکتر داخلی حتماً برو 

اگه تا گلوت اسید بالا میاد اصلأ چیزای اسیدی نخور و حتما برو یه متخصص جهاز داخلی معده که خدای نکرده ت ...

یه هفته صدام در نمیومد نمیتونستم حرف بزنم چند روزه خوب شدم حالا بازم اونجوریم

یه هفته صدام در نمیومد نمیتونستم حرف بزنم چند روزه خوب شدم حالا بازم اونجوریم

من یعنی درمان شده ولی متأسفانه زخم اسناعشر و زخم معده را برام یادگیری به جا مونده.

این جور مشکلات رو جدی بگیر برو یه دکتر خوب حتما مراقب سلامتی خودتون باشید و درضمن دارویی که کسی پیشنهاد میده رو نخور چون معلوم نیست به شما همون جوابو بده احتمال داره معکوس عمل کنه ها

من یعنی درمان شده ولی متأسفانه زخم اسناعشر و زخم معده را برام یادگیری به جا مونده. این جور مشکلات ر ...

چقد زمان برد خوب شدین،یه قرصی دارویی چیزی بلد نیستی ب منم بگی خوب شم

چقد زمان برد خوب شدین،یه قرصی دارویی چیزی بلد نیستی ب منم بگی خوب شم

ببین بیماری های داخلی به راحتی خوب نمیشه حالا برا کسایی که سیگار نمیکشن خوبه ولی من که سیگار میکشم خوب نشدم به راحتی.

شما فقط فعلا رعایت کن چیزای ترش تند و پر اسید نخورین بیشتر ماستو پونه با کته ماش بخورید بعد به دکتر برو