2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چرا همسرمن میگه هفت سالش بشه ازت میگیرم !!! 

نوع حضانت ک گرفتی رو‌بگو. بعدشم ازاین حرفا زیاد میزنن. شما در قبال مهریه حق طلاق و حضانت گرفتی؟

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007

بله من حضانت گرفتم‌.باید بلاعزل باشه تا نتونه کاری بکنه.شوهر منم از این چرت و پرتا زیاد میگفت.شکایت کرد دادگاه باطلش کنه و بچه رو بگیره.دادگاه درخواستشو رد کرد و گفت این اصلا باطل نمیشه.اعتراض داد بازم باطل نشد.فقط تونست درخواست ملاقات کنه اونم خود بچه تو چشماش نگاه کرد و جلو قاضی بهش گفت که نمیخامت و دوستت ندارم و نمیخام ببینمت

نوع حضانت ک گرفتی رو‌بگو. بعدشم ازاین حرفا زیاد میزنن. شما در قبال مهریه حق طلاق و حضانت گرفتی؟

حق طلاقو همینجوری داد، حضانت هم تا پانزده سالگی وکالت محضری داد ، و مهریه هم بخشیدم اخرش نوشته شده ک در ازای حضانت بخشیده شده! 

اما میگه مهریه تو میدم حضانتو میگیرم یا چون دارم نفقه بچه رو میدم هفت سالش بشه حضانتو میگیرم 

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
بله من حضانت گرفتم‌.باید بلاعزل باشه تا نتونه کاری بکنه.شوهر منم از این چرت و پرتا زیاد میگفت.شکایت ...

بچتون دختره یا پسر!؟ اره بلاعزله ! برای شما هم از اوناس ک کارهای اداری و مدرسه و بیمارستان اینا رو نوشته؟؟؟ 

ملاقات رو خودتون توافق کرده بودید!؟چقدر؟؟ یا دادگاه تعیین کرده بود؟؟؟ 

حق طلاقو همینجوری داد، حضانت هم تا پانزده سالگی وکالت محضری داد ، و مهریه هم بخشیدم اخرش نوشته شده ک ...

خیر نمیتونه بگیره. البته ک ۹ سالگی خود بچه میتونه انتخاب کنه با کی زندگی کنه. ولی ایشون چون در قبال مهریه حضانت داده خیر نمیتونه مگه ب چند دلیل. یکی اینکه شما ازدواج کنید دوم اینکه شما شرایط مالی و شغلی خوبی نداشته باشید یا خدایی نکرده پرونده ی فسادی یا مشهوریت ب فسادی چیزی خانم داشته باشه.

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007
بچتون دختره یا پسر!؟ اره بلاعزله ! برای شما هم از اوناس ک کارهای اداری و مدرسه و بیمارستان اینا رو ن ...

بچم دختره.ملاقات رو دادگاه تعیین کرد ولی وقتی دید بچم راضی نیست و گریه میکنه رد کردن و گفتن بچه بزرگتر باید بشه بازم اقدام کن.ولی میگن بچه اگه قبول نکنه ملاقاتم نمیدن دیگ

بچتون دختره یا پسر!؟ اره بلاعزله ! برای شما هم از اوناس ک کارهای اداری و مدرسه و بیمارستان اینا رو ن ...

اره مال منم از هموناست.هیچ غلطی نمیتونه بکنه.فقط در صورت ازدواجش یکم مشکل بود میگفتن درصورت ازدواج مادر باطل میشه وکالت

بچم دختره.ملاقات رو دادگاه تعیین کرد ولی وقتی دید بچم راضی نیست و گریه میکنه رد کردن و گفتن بچه بزرگ ...

ما ملاقاتو خودمون محضری توافق کردیم 

امیدوارم نتونه بیشتر کنه

نفقه به بچه میده؟؟ این چون نفقه میده میترسم بیاد هفت سالگی بگیره 

وکالت حضانتتون همونطوره ک گفتم؟🥲

ما ملاقاتو خودمون محضری توافق کردیم  امیدوارم نتونه بیشتر کنه نفقه به بچه میده؟؟ این چون نفقه ...

ربطی به نفقه نداره.شوهر من حتی تو دادگاه نفقه گفت من بچمو نمی بینم نفقه چرا باید بدم‌.قاضی گفت اون مشکل خودته.گفت ندارم نفقه بدم.گفت برو رو پل جلو دادگاه بشین گدایی کن چون وظیفته بدی🤣

خیر نمیتونه بگیره. البته ک ۹ سالگی خود بچه میتونه انتخاب کنه با کی زندگی کنه. ولی ایشون چون در قبال ...

من بچم پسره ، بعد یک سوال دیگه 

ما ملاقات رو محضری توافق کردیم هر دوهفته باشه تا پایان پانزده سالگی!

الان میتونه بیاد ملاقاتو بیشترکنه؟؟ حتی نوشته ک حق اعتراض و تغییر رو سلب کرده!!

این همش بمن میگه مهریه تو قسطی میدم بچه رو میگیرم! 

یا چون نفقه میدم هرماه باید بچه رو بگیرم

بدبختی تو سند بخشش مهریه نوشته شده در قبال حضانت بخشیدم! 

باید مینوشتن درقبال حضانت تا پانزده 

ربطی به نفقه نداره.شوهر من حتی تو دادگاه نفقه گفت من بچمو نمی بینم نفقه چرا باید بدم‌.قاضی گفت اون م ...

واقعا🤣🤣🤣 خداروشکر قاضی خوبی گیرت افتاده وایی من کابوس هر شبمه بخدا

شما مهریه تو بخشیدی!؟؟؟نوشته شده ک درقبال حضانت بخشیدی؟؟؟