2777
2789
عنوان

شوهرم جنی شد

390 بازدید | 14 پست

ما از دو هفته قبل عید جروبحث داریم

خوب شدیم دوباره شروع شد 

سه روز قبل عید ۲۵ نفرخانواده شوهرم دعوت بودن همه کارام و تنهایی کردم پسرمم یه جاهایی کمکم کرد شوهر بیشعورم کمک نکرد که هیچ جلو دوتا جاریم بهم میگه همیشه کارات نقص داره شما بودین ناراحت نمیشدین؟؟

همون باعث شد کینه کنم هنوز خوب نیستیم اونم قهر کرد غذا نمیخوره

ترشیها، ظرف ،سس،سالاد همه جی اماده بود مهمانا تشریف نقصشون و اوردن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مرد بی سیاست (سیاست از نوع مثبت)آدمو پیرر میکنه....

چون ناخواسته باعث سوتفاهم و دلخوری میشن مدامم  

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

چه شوهر ناسپاسی

بچای تشکر و قدردانی تو برجکت هم زده

شوهر منم بسیار تن پرور. ۵۰ نفر مهمون هم ک داشته باشم کمک نمیکنه

و در آخر بیخیال. تا مدت ها دیگه دعوتشون نکن. اگر گفت خانوادمو دعوت کنیم بگو چون کارای من نقص داره نمیخوام آبروت جلو فامیلت بره

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده