2777
2789
عنوان

معده درد وحشتناک امونمو بریده

75199 بازدید | 44 پست

تروخدا بگین چ خاکی به سرم کنم

نمیتونم برم الان دکتر

معدم وحشتناک درد میکنه

الان شیاف زدم خوبه؟

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای الان ندارم اینارو به عمرم معده درد نشدم

روزه گرفتم اینجور شد

شیر میترسم بدترم کنه

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

عزیزم نبات داغ و امتحان کن  عالیه.

و این شربت سفیدای معده هست منیزیوم هیدروکساید. ببین دو نوع داره یکی ضداسید یکی ضد اسید وملین

اون مدل ضد اسید خالیش خیلی خوبه برا درد معده

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

دو ساعته رو تشک برقی دراز کشیدم، گلاب به روتون کلی بالا آوردم

عزیزم نبات داغ و امتحان کن  عالیه. و این شربت سفیدای معده هست منیزیوم هیدروکساید. ببین دو نوع ...

نبات دارم، دارو هیچی ندارم، شیاف زدم

تمام تنم داره میلرزه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 24 دقیقه پیش
2791
2779
2792