2777
2789
عنوان

در چ حالین؟😎😌

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 37 پست
مگ الان تو تعطیلات نباید خونه باشی  دانشجو کجایی

دانشجو نیستم😂

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون مسابقه داشتم نرفتم 😌😂

پیروز وووو سررربلعععند😂

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
مسابقه چی بسلامتی بردی یاباختی جایزه چی دادن

سلامت باشی 

قایقرانی و شنا،

اول شدم😒با رکورد ۱۰۰ متر پروانه۵۹ ث 

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

همسرم مرخصیش تموم شد رفت کارخونه

منم منتظرم پسرم مسواکشو بزنه بیاد بخابه

وقتی همسرم  نیست میام تو اتاق پسرکام میخابم😄

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بگیریم بخوابیم🫠

آره بنظرم..

یکم سرم بهتر شد اومدم اینجا

خوابمم‌ میاد. شب بخیر ❤👋

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
جایزه چی بهت دادن

ای بمیرن😐

مدال و کارت هدیه یه تومنی

آره بنظرم.. یکم سرم بهتر شد اومدم اینجا خوابمم‌ میاد. شب بخیر ❤👋

شب توهم بخیر❤️

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|

من خودمم داور مسابقات پاورلیفتینگ و مچ اندازیم ..انشالا موفق باشی قشنگم

مرسی عزیزم از قضا خودمم داورم😂

ولی این دفعه خودم ورزشکار بودم 

موفق باشی مهربون