2777
2789
عنوان

دختره قبول کنه؟😁😐

205 بازدید | 12 پست

شما بودین ازدواج میکردین با این موقعیت دختر خانوم 

لیسانس داره شاید برای ارشد هم بخونه دو دله

کارش :تدریس خصوصی ریاضی و گاهی هم زبان انگلیسی 

وضع خانوادگی دختر متوسط روبه بالا (مشکل مالی ندارن )

خونه ی خوب و ماشین متوسط  و ملک اینا دارن 

دختر از لحاظ اخلاقی مهربون هست و با ادب عملی هم نکرده 

پسر ۳۲سالشه 

دانشجوی دکتری روان شناسی

پسر خوبی هست به گفته ی دوستم .

درآمد خوبی داره 

یه جایی هم گرفته به عنوان مطب اجاره 

یه خواهر داره 

وضع خانوادگی شون هم مثل دختره است 

و یه نکته پسره اهل همدان هست 

دختر اهل تبریز و ازهم دورن 

در ضمن دختره مشکلی نداره که شهر پسره زندگی کنن

در ضمن دختره احساس می‌کنه تحصیلاتش کمه چون پسره دکتری داره 😐😐😐

یک سال هم هست دوستن و فقط یک بار همو حضوری دیدن .

شما بودین قبول می‌کردین؟

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

ن

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر دختره بعد ازدواج می تونه ادامه تحصیل بده به نظرم خوبه 

ولی خب چیزای دیگه هم ملاکه 

اخلاق، به هم خوردن عقیده ها و... 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
چزا

چون ی نفر دیگه رو دوست دارم 😁

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

قبول میکردم

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

اگه اخلاقیاتشو دوست داشتم و بفهمم دوستم داره اره 

ن اصلا به دکتری و لیسانس نیست حتی مشاورا هم میگن برای ازدواج سطح تحصیلات خانم  کمتر باشه بهتره البته اگه نریزن سرم حالا منظورمه ک کمتر دختر دکتری گرفته ای قبچل میکنه مثلا با دیپلمه اما مردا چرا میگیرن کمتر از خودشون

چون ی نفر دیگه رو دوست دارم 😁

خخحخ🤣🤣🤣🤣

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

ازدواج کاری به سطح تحصیل و پول نداره،باید ببینن عقایدشون جور هست یانه

اگه یکیشون نماز میخونه اونیکی اهل مشروب نباشه

اگه یکیشون اهل مهمونیه اونیکی از مهمونی متنفر نباشه

و همین اول با رسم و رسوم هم آشنا بشن که بعد حرفی توش نباشه

تفاوت سنیشونم به نظر من زیاد نیست ولی برای بعضی ها مهمه