2777
2789
عنوان

با دخترم که لجباز شده چکار کنم؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 45 پست
اقتضایه سنشه دخترمنم چنماهی هست خیلی لجبازو بد شده گاهی واقعا از زمین و اسمون خسته میشم مهد نمیره ...

😭😭😭😭

امیدوارم بهتر بشن

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁

عزیزم من مجردم 😁😬 فقط شما باید کتاب بخونید و سرچ بزنید و از تجربه دیگران و همچين کامنت های این مس ...

ممنون از راهنماییت گلن

در اینده مامان خوبی خواهی شد😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط صبر صبر صبر  بعد بزرگ شد حسابشو برس😂

😂😂😂😂

والا اینا گوزیلاان

از الان حسابمون رو میرسن بعید میدونم وقت بذارن ما به حسابشون برسیم

اره خیلی سخته من یه پسر ۷ ساله هم دارم این دوتا باهم دیگه هم نمیسازن همش جمگ دارن

چی میکشی پس کاش لااقل بچه ها خوب بودن 

باز بچه من با بچه های خواهرم که بزرگن ده دوازده ساله باهم بازی می‌کنند تقریبا با من کاری نداره اوناهم مواظبشن منم خودم چشمم دنبالش خرابکاری نکنه از بس شیطونه 

ولی بچه اونیکی ۶ سالشه خیلی بد همو می‌زنند حسودی اسباب بازی همو می‌کنند هرچی این یکی برداره اون یکی دست میزاره رو همون ما میش هم باشن سرسام میگیریم دیگه شما که هر روز اینجوری وای خدا 

من دلمم براش میسوزه میگم کاش دوتا بودن ولی واقعا توانایی یک بچه دیگه رو ندارم اصلا

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
😂😂😂😂 والا اینا گوزیلاان از الان حسابمون رو میرسن بعید میدونم وقت بذارن ما به حسابشون برسیم

فعلا  نازشو بکش 

بعدا دیگه اونموقع باید نشونش بدی کت تن کیه البته اگر تونستی😂😂

کلا بچه ها تو این سن اکثرا این مدلی هستن شما نباید از علایق و سفر گذشت کنید بخاطر رفتار بچه هاتون چو ...

ممنون از راهنماییت گلم

توکل بخدا

منو همسرم عاشق سفریم 

تفریح نکردن واسمون سخته

چی میکشی پس کاش لااقل بچه ها خوب بودن  باز بچه من با بچه های خواهرم که بزرگن ده دوازده ساله با ...

اره دوتا بچه خیلی سخته.

شما حتما صبر کن تا بچه اول ۹ سالش بشه تا درکش برسه‌

واِلا باید مثل من داغون بشی

اره دوتا بچه خیلی سخته. شما حتما صبر کن تا بچه اول ۹ سالش بشه تا درکش برسه‌ واِلا باید مثل من داغو ...

نه دیگه قصد آوردنش ندارم همین الان داغونم از دستش خیلی شیطون و خرابکاری میکنه

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
نه دیگه قصد آوردنش ندارم همین الان داغونم از دستش خیلی شیطون و خرابکاری میکنه

پسر منم فوق اذیت کار بود یعنی دیوونم کرد. الان که ۷ سالش شده یکم بهتر شده.