2777
2789
عنوان

با دخترم که لجباز شده چکار کنم؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 45 پست
شما که انقد اهمیت داره براتون تربیت بچه چرا نمیرید از مشاور کودک راهکار بگیرید؟ 

میخوام برم مشاوره.

ولی الان توی عید شرایطش برام محیا نیست.

و اینکه دوست داریم بریم سفر ولی نمیدوتیم چکار کنیم با این شرایط

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهوم میدونم اقتضای سنشه. چکار کنم این رفتاراش کمتر بشه عزیزم؟

عزیزم من مجردم 😁😬

فقط شما باید کتاب بخونید و سرچ بزنید و از تجربه دیگران و همچين کامنت های این مسئله تو نت از تجربه دیگران استفاده کنید 

هم اینکه سعی کنید جَری نکنید بچه رو... چون دست خودش نیست. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
عزیزجان  وارد قشقرق دوسالگی شده باید صبرتو ببری بالا کتاب شادترین کودک محله رو بخون

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت حتما میخونم😊

طبعش عوض شده سکنجبین بده بهش با شکر سرخ و سرکه طبیعی خونگی مویز و آب سیب و به بدع

باشه عزیزم اتفاقا سکنجبین دارم حتما میدم بهش.

سکنجبین که از عطاری میخریم یا اون که با سرکه و شکر هست‌؟

مواظب باش فقط ، جز اینکه دندوناش خراب میشه و باید مثل پسرعموی ۳ ساله من ببری پر کنی براش هنوز هیچی ن ...

چندتا کاکائو رو جاش قره قروت گذاشتم هر دفعه بهش میدم  نمیخوره تا ترک کنه😁

کاکائو پیش فعالی میاره  داداش منم کاکائو و تقویتی می‌خورد دوپینگ می‌کرد انگار  استامینوف ...

دختر منم همینطور شده 

انگار انرژیش خیلی شده

دختر منم همینجوریه مسافرت تابستون بودیم کوفتنون کرد  مهمونیا جهنمه نمیزاره یه دقیقه بشینیم&nbs ...

اره خیلی سخته

من یه پسر ۷ ساله هم دارم این دوتا باهم دیگه هم نمیسازن

همش جمگ دارن

میخوام برم مشاوره. ولی الان توی عید شرایطش برام محیا نیست. و اینکه دوست داریم بریم سفر ولی نمیدوتی ...

کلا بچه ها تو این سن اکثرا این مدلی هستن شما نباید از علایق و سفر گذشت کنید بخاطر رفتار بچه هاتون چون این رفتارا تا چند سال ادامه داره و قطعا از خیر سفرو تفریح خودتون بخواید بگذرید از پا درمیاید ب نظر من موقتا با گوشی سر بچه رو گرم کنید توی این چند روز تا در اولین فرصت با مشاور صحبت کنید من که تجربه بچه داری ندارم اما رابطهم با بچه ها خیلی خوبه هر وقت لج کرد شما هم باهاش لج نکن مثلا اگه یه اسباب بازی میخواست بهش نگو نه برات نمیخرم به جاش بگو اگه دوس داری برات میخرم اما این عروسکه به نظرم موهاش خیلی زشته! رنگشم قشنگ نیست بیا یه عروسکی بردار که مثلا جلوی دختر خالهت نشونش بدی بگه وای چقد قشنگه و کلی باهاش پز بدی یه جورایی با زبون خودش باهاش حرف میزنی اینجور چون دیدگاه بچه ها تو این سن اینجوریه اکثرا

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
اقتضای سنشه پسر منم همینه کلا این دوره،دوره اثبات خود هست یعنی با همین لحبازیا میخوان خودشونو ثابت ...

یعنی بزنم به بیخیالی؟