2777
2789
عنوان

این خود منم+عکس😂😂😂🤣

370 بازدید | 12 پست

وای یادمه زمانی که پنهانی نامزدمو(عقدیم) دوست داشتم هر وقتتتتت میرفتم خونشون هی میگفتم فلانی کجاست زن عموم می‌گفت با رفیقاش رفته کوه یا مسافرت😂

چهار پنج بار پشت سر هم ک میرفتم میگفتن نیستش با رفیقاش بیرونه رفتم توی حیاط بلند با خودم گفتم ایشالا بری برنگردی زشت بد قیافه 

نمی‌دونم چطور دلم اومد اینطور بهش بگم😐

کاربری از ۲۲ شهریور دست منه دوستان شماره واگذار شده و تاپیکای گذشته برای صاحب قبلی خط هستش🤍🥲🍇

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😂

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
وای😂😂😂  حالا من برعکس تو فامیل از کسی خوشم نمیومد همه غریبه ...

یه بارم بازی دربی بود 

خونشون بودیم نشسته بودم بعد از در اومد داخل گفت بزنید شبکه سه😂

ما هم زدیم توی اوج بازی بود که پرسپولیس شکست خورد حواسش نبود یه قندون فلزی زد فرق پیشونیم🙂😂

بدبخت از بس ترسیده بود گفت بیا بریم بیمارستان نمردی ک😐🤣

یادم ک میاد میخوام خودمو جر بدم

کاربری از ۲۲ شهریور دست منه دوستان شماره واگذار شده و تاپیکای گذشته برای صاحب قبلی خط هستش🤍🥲🍇