2777
2789
عنوان

چی ب پدرشوهرمادرشوهرم بگم؟😞

229 بازدید | 4 پست

مشکل اصلیم یچیز دیگس که تو تاپیک قبلی گفتم ولی یچیزایی رو تو تاپیک قبل یادم رف بگم ک الان میگم👇🏻

مادرشوهرم هرچی ک تو خونش داره ب برادرشم(ینی دایی شوهرم) میده در صورتی ک داداشش خونه و ماشین داره کار نسبتا خوبیم داره ولی همش زنش میاد میگه هیچی تو خونمون نداریم و چس ناله میکنه مادرشوهرمم هرماه وسیله براشون میخره میبره و حتی میوه شیرینی عیدشم مادرشوهرم گرفت درصورتی ک زنش چندماه پیش بینیشو عمل کرد و عمل اسلیو معده کردواسه لاغری و تیپ خودشو شوهروبچشم عالی

با این شرایط مادرشوهرم همش کمک برادرش میکنه لباس برا بچه ی برادرش میخره ولی یقرون کمک بچه ی خودش(ینی شوهرم)نمیکنه

شوهرم اوایل میگف توهم مث زن داییم باش همش جلو مادرپدرم بگو نداریم نداریم ولی من از این اخلاقا بدم میاد ک بشینم خودمو گدا گشنه بگیرم ک بقیه بخوان کمکم کنن آدما خودشون دارن میبینن ک کی داره و کی نداره نباید گوشی باشن ک یکی بگه ندارم با اینکه داره کمکش کنن یکیم غرورش نذاره بگهههه ک نداریم و با سیلی صورتش سرخ کنه ولی تو ببینی بچت نداره و کمکش نکنی

❌️بقیشو تو تاپیک قبل گفتم❌️

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

جاری منم همینه .ثروت دنیارو داره ولی همیشه دستش توحیب پدرشوهرمه.تایپیکهامم گفتم .هی میناله نداریم نداریم هرماه جیبشو پرپول میکنن .درصورتیکه تف هم کف دست شوهرمن نمیندازن

جاری منم همینه .ثروت دنیارو داره ولی همیشه دستش توحیب پدرشوهرمه.تایپیکهامم گفتم .هی میناله نداریم ند ...

هیچوقت نمیبخشم پدرشوهرمو ک انقد شوهرم احترامشو داره انقد همه کاراشو میکنه بازم تف کف دست بچش نمیندازه 

حالا مادرشوهرم خب داداششه حق داره دوس داشته باشه ک بهشون کمک کنه ولی پدرشوهرم با اینکه برادرزنشه ولی بازم از دل و جون کمکشون میکنه ولی ب بچش هیچی نمیده یبار ۱ملیون داد از بس گفت هفته بعدش شوهرم پولشو بهش پس داد ایناس ک غم میشه تو دلم😞😞😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت نمیبخشم پدرشوهرمو ک انقد شوهرم احترامشو داره انقد همه کاراشو میکنه بازم تف کف دست بچش نمینداز ...

خواهر من چی بگم .مال دنیا رو دادن به برادرشوهرم ولی به شوهرمن هیچچچچچ ندادن .منطقشون هم اینه که شوهرمن نفهمه و بدرد پول دادن نمیخوره .درصورتیکه فقط شوهرمن احترامشون رومیذاره وخدمتشون میکنه .برادرشوهرم خونه رویایی کاخ مانند داره .اونوقت ما تو پست ترین نقطه شهر اجاره نشین .اون ماشین میلیاردی داره ما یه پژوی کهنه تصادفی ...💔

خواهر من چی بگم .مال دنیا رو دادن به برادرشوهرم ولی به شوهرمن هیچچچچچ ندادن .منطقشون هم اینه که شوهر ...

پدرشوهر مادرشوهرت الان دارن میتازونن موقعی ک پیر شدن و زمین‌گیر شدن اونجاست ک تقاص پس بدن

همیشه ادما همینن تا جوونن و قدرت دارن ظلم‌میکنن پیر و ناتوان و زمینگیر ک میشن خدا بد پستشون میکنه ولی هیچکار نمیتونن بکنن ک جبران شه و با ذلت جون میدن

چندین موردو با چشمای خودم دیدم ک چقد جوونتر ک بودن ظلم کردن و با ذلت مردن