2777
2789
عنوان

گیردادن نامزدم

349 بازدید | 16 پست

سلام 

نامزدم خیلی گیر میده یا حساسه

ما دوست بودیم امشب رفتیم لباس ببینیم از همون اول شروع شد .شب اومدیم خونه همرو تو پیام گف ک ابمون تو ی جوب نمیره. 

اول ک موها رو بده تو .

مچ پا معلوم نباشع.

مانتو کوتاه جلوباز نپوش درصورتی که مانتو کت ساده دکمه خور همش نگاه میکردم بنظر من اصلا موردی نداره من چادری ام زیر چادر معمولا کوتاه میپوشم .مجرد که بودم همش تیشرت و شلوار کوتاه میپوشیدم.

در مورد پوشش بقیه مثال زد گفتم برام مهم نیست بهش برخورد. بهم میگه

نمیدونم چرا نمیتونی یه دختر با حجاب درست حسابی با شخصیت سنگین رنگین باشی 

خودت بشین فکر کن من  اشتباه میگم یا توقعم بالاست.....

اینای که گفتم به خوبی خودته.

در مورد کارمم مشکل داره هی میگه نرو من دوست دارم برم اصلا مجبورم که برم بهشم میگم باز حرف خودشو میزنع.میگه هرچی میگم باید بگی چشم چون به خوبی خدته البته بعضی حرفایی ک میزنه به خوبیم‌هست.ولی من نمخام خودمو تغییر بدم .اون میگه باید همچین اتفاقی بیفته واقعا گیجم میخاستم برم مشاور نمیدونم تعثیر داره یا نه اخه نمیاد . 

اصلا کلا همش سختی بهم وارد میشه ولی دوسش دارم و دوسم داره ولی حس میکنم بخاطر اینکه حرفاش زیاد گوش نمیدم بعد چند سال داره عوض میشه بنظرم جفتمون داریم از این وضعیت خسته میشیم. 

نگین جدا شو من واقعا راهنمایی و سیاست میخام که چجور رفتار کنم قانع شه به حرفام.

راهنمایی و سیاست میخوای باید به حرفش گوش کنی تا چند سال بعدش که دگ سنو سالی ازت گذشت و اونم پیرتر شد جوری که دوست داشتی بچرخید 

این رابطه سمیه پیش هر مشاوری ام برید بهتون میگه نامزدت کاملا روحیه ی مرد سالاری داره و غرورش اجازه نمیده شما به حرفش نه بگین دقیقا مثل همسر خودم که فکر میکردم درست میشه ولی نشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با غیرت هست

هنوز ازت مطمئن نیست

اگه ازت مطمئن بشه میزاره به عهده خودت

اگه نمی تونی راهت رو جدا کن

و گرنه اگه نامزد و شوهر آینده برات مهمتر از همه چیزه، سعی کن اعتمادش بدست بیاری

من یکی باشم باهمچین آدمی نمیمونم کلا که بخاد توهمچی زندگیم دخالت کنه ولی کتاب مردان مریخی زنان ونوسی ...

فکر کردی من میتونستم؟ تا الان همش چند ماهه دعوا و بحث داریم .همش خدمو سر گرم میکنم حرفاش یادم بره و انگار برام مهم نیست حقیقتش زیاد خدمم اذیت نمیکنم ولی عمیق فکر میکنم میبینم نه تا کی اینجوری پیش بریم. واقعا دلم نمخاد از دستش بدم.ممنونم ازت 🥰

راهنمایی و سیاست میخوای باید به حرفش گوش کنی تا چند سال بعدش که دگ سنو سالی ازت گذشت و اونم پیرتر شد ...

اتفاقا بهش گفتم مرد سالار طور فکر میکنی و میخای رفتار کنی حرفات زوره و خودخاهانه صحبت میکنی یچیزایی گفت که بحث تموم شد فک کنم گفت نه من همچین اخلاقی ندارم و این چیزا برا قبله یادم نمیاد چی بود 🤦🏻‍♀️

دلم از الان داره به حال بچتون میسوزه که قرار همچین پدری داشته باشه 

یعنی خودم نمی‌فهمی داری با یه آدم سمی زندگی می‌کنی ؟ 

یه آدم مریضه ؟ 

از بخت خودت نمیترسی نترس 

دلت به حال بچت نمیسوزه که همچین آدمی قرار پدرش شه

ما دنبال آزادی هستیم

تو داری با دست خودتت برای خودت زندان درست می‌کنی