2777
2789
عنوان

گیم نت

4334 بازدید | 16 پست

سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم همسرم قصد داره گیم نت باز کنه بیلیارد و فوتبال دستی و پی اس فایو و ایکس باکس بزاره تو مغازه بنظرتون درامدش خوبه یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتیم تو دوران کرونا جمع کردیم ...با چند تا دستگاه میخواد شروع کنه؟

خوب کار میکرد شرمنده میپرسما اخه ما اکه بخوایم بزنیم باید ماشیمونو بفروشیم براهمین برام مهمه به ریسکش می ارزه یا نه؟ سه تا پی اس فور سه تا فایو فوتبال دستی و بیلسارد اگه جا باشه

خوب کار میکرد شرمنده میپرسما اخه ما اکه بخوایم بزنیم باید ماشیمونو بفروشیم براهمین برام مهمه به ریسک ...

عالیه شوهر من با چهارتا دستگاه درامدش خوب بود البته بستگی ب محله ای ک گیم نت رو میخوایین راه بندازین داره ی محله شلوغ و تو مسیر مدرسه پسرانه خیلی خوبه 

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
عالیه شوهر من با چهارتا دستگاه درامدش خوب بود البته بستگی ب محله ای ک گیم نت رو میخوایین راه بندازین ...

البته شوهر من میخواد شراکتی بایکی شروع کنه نمیدونم میصرفه یا نه

خوب کار میکرد شرمنده میپرسما اخه ما اکه بخوایم بزنیم باید ماشیمونو بفروشیم براهمین برام مهمه به ریسک ...

بگو دزد گیرم حتمانصب کنه ی مغازه نزدیک مغازه شوهرمو رو خالی کردن از سقفش وسایل رو برده بودن خیلی گرون شده الان وسایلا

البته شوهر من میخواد شراکتی بایکی شروع کنه نمیدونم میصرفه یا نه

بازم خوبه شوهر من فقط نصف روز باز میکرد ولی بازم خوب بود تمام وقت باشه ک عالیه فقط تا وقتی جابیفته یکم طول میکشه

بازم خوبه شوهر من فقط نصف روز باز میکرد ولی بازم خوب بود تمام وقت باشه ک عالیه فقط تا وقتی جابیفته ی ...

ای وای چ بد بنده خدا اره شوهر منم تازه بیکار شده بنده خدا منم بهش میگم دیه شرکت ولش کن یکاری شروع کن

ای وای چ بد بنده خدا اره شوهر منم تازه بیکار شده بنده خدا منم بهش میگم دیه شرکت ولش کن یکاری شروع کن

خدا کمکش کنه انشاا... ب کسب و کارش برکت بده