2777
2789
عنوان

بچها ب نظرتون تند رفتم...😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 101 پست
بمیرم برای دل شوهر بیچارت😭 دلم کباب شد براش چرا اینقدرر بی رحمانه گفتی اخه؟ ادم هر راستی رو که نبا ...

چطور اون زمان ک میدونست دوسش دارم این همه اذیتم کرد الان ک فک میکنم حقشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوازده سالم بود ازدواج کردیم از اولی ک زنش شدم انگار برده گرفته بود ن میزاشت زیادبا فامیلام رفتوا ...

خواهرم ۱۷سالگی ازدواج کرد دوتا بچه داره الان ازبس غصه ش خوردم پیر شدم هرشب بم پیام میده دردودل میکنه دقیقا اخلاق شوهرش مث شوهرشماست پیشنهاد من ب خواهرم این بود کفقط دربرابر کاراش ورفتارش بیخیال باشه و عکس العملی نشون نده گفت این کار کردم ی ذره فعلا بهتره

چرا مهرش ب دلت نمیشینه؟تازه ازدواج کردین؟ مشکل چیه؟ چرا دوسش نداری؟

ن بابا یازده ساله اوایل دوسش داشتم ولی انقد اذیتم کرد دیگه هرکار میکنم نمیتونم دوسش داشته باشم

چرا وقتی همو دوست ندارین ازدواج میکنید هااا چرا دوران نامزدی برای چی برای همینه مهرش ننشست برزی ن ب ...

اتفاقا ازدواجمون مدرن بود خیر سرمون من خیلی دوسش داشتم ولی اون انقد اذیت کرد ک سرد شدم